keskiviikko 12. huhtikuuta 2017

Tilkkujen tuhoaminen Silja Serenaden hytissä

Tukholma jäi taakse, laivaan nousu oli jälleen aika haikea. Joka kerta haluaisi jäädä pidemmäksi aikaa jonnekkin, kaipuu maailmalle on niin valtava. Mutta matka ei ole vielä ohi vaan toimintaa on paluumatkalle paljon. On illallinen, on esitystä, shoppailua ja tietenkin ihanan raukea puolitoista tuntinen nautinto allasosastolla. Laiva reissulla tarvitaan altaalla polskuttelua aina pitkän kaupunkikierroksen jälkeen. Serenaden kylpyläosasto oli hienosti onnistunut muutos kaikin puolin. Kannatti kyllä siellä nautiskella lasin viiniä, istua höyrysaunassa ja poreilla porealtaassa.

Mutta ennen allasosastoa oli paljon muuta tekemistä, pöytävaraus oli tällä kertaa tehty Bon Vivant ravintolaan. Henkilökunta oli erittäin miellyttävää ja mukavaa. Meitä palveltiin erittäin hyvin ja ammattitaidolla. Myös kokkiopiskelija poikani sai hyviä vinkkejä tarjoilijoilta. Ruoka oli erittäin hyvää ja maukasta. Ja saimme hienosti vaihdettua ruoka-aineet toisiin jos ei allergioiden vuoksi voitu syödä tiettyjä asioita. Ainoa sellainen iso miinus koko ruokapuoleen on se, että kovinkaan hyvin ei olla huomioitu ruokavalioita vaikka henkilökunta reagoi nopeasti ja koittaa järjestää vaihtoehtoja. Mutta esimerkiksi tässä laivassa oli parempi ja laajempi buffa mitä oli taas Silja Europalla. 

Useasti jää pieniä tilkkuja, joita ei sitten kuitenkaan halua heittää pois. Niitä voi tarvita eri asioihin kuten esimerkiksi farkkujen paikkaukseen. Mutta jos käy niin, ettei sitten ne tilkut ihan inspiroi kun ne farkut hajoaa niin niitä voi kiinnittää vaikka toalettepussiin. Tulee hauskoja pusseja näin tai voihan niitä kiinnittää samalla ajatuksella vaikka niihin farkkuihinkin, vaikka eivät housut rikki edes olisi. 

Hetki lepoa. Valitettavasti en jaksanut kuvata illallisasuani, johon kuului ihana itse ompelemani paita ja ne ihanat punaiset kengät, joiden kuva vilahti menomatka postauksessa. Ehkä toiste sitten, joskus.Mun uudet kesäkengät

Pojalle ranskalainen letti


Minun herkullinen ruoka-annos
Helsinki, paluu arkeen
Mukavaa päivää

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Ihana tuo tilkkulaukku:) Mä niin kaipaan tuota että voi mennä niin helposti ja edullisestikin kahteen maahan laivalla,ja laivoilla on vielä aika kivaakin. Ihanat annokset teillä,ja muutenkin kivat kuvat.OIkein hyvää pääsiäisviikkoa:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tää risteily on kyllä mahdottoman kivaa. Toki pidempiäkin risteilyitä tekisin mielelläni. Chag pesach sameach <3

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!