torstai 27. huhtikuuta 2017

Pukeutuminen on kivaaSe on todella hauskaa, eikä tarvitse aina ottaa niin vakavasti sitä mitä päälleen laittaa. Pukeutuminen voi olla hauskaa, kokeilevaa, yli menevää tai sitten hillittyä, tarkkaan valittua ja yhteen sopivaa. Mikä milloinkin miellyttää. Tänään halusin koota asuni niin, että huomioin vaatevallankumouksen ja tietenkin ekologisuuden. Lopputulos on sitten varsin hupsu mutta hyvin paljon minua itseäni. Asu koostuu aika sekalaisesta vaatteesta. Monet jo tuttuja blogistani ja osa ihan uutta täällä.
Rakastan rikkoa rajoja ja pukea päälleni kaikkea mikä ei oikein sovi keskenään mutta lopputulos aina hauska ja piristävä. Parasta on, ettei heti tule samanlaista vastaan ja se on minulle tässä hommassa se kaikkein tärkein asia. En halua katsella toista samanlaista vaatetta kenenkään toisen päällä. Tämän vuoksi on parasta tehdä itse vaatteensa ja näin vanhoista vaatteista. Myös kirppareilta löytyy sellaisia juttuja, joita ei näe muiden päällä tai sitten niitä ei enää kukaan käytä. Näin saa hienosti rakennettua omaa tyyliään.

Voitte uskoa, että olin eilen niin onnellinen kun meillä ei ollut lunta maassa vaikka keli olikin aika kehno. Toki välillä paistoi aurinko ja oli ihan lämmintäkin mutta välillä tuli rakeita tai vettä. Lumi pysyi onneksi poissa. Kun katsoo vanhoja kuvia vaikka vuodelta 2015 niin huhtikuussa ollaan jo monet hetket nautiskeltu olosta parvekkeella ja pyöräilty pitkiä lenkkejä. Nyt parveke nukkuu edelleen ja pyöräilyä ollaan harrastettu kerran. Sekin oli aika lyhyt lenkki tuohon joelle, meidän lempi laiturille. Iso laituri oli jo laskettu jokeen mutta pienempi, joka on suojassa ja jossa itse tykkään oleilla oli vielä ylhäällä. Toivottavasti vapuksi sitten lasketaan alas, niin voidaan illalla käydä retkellä siellä.

Nyt ei tuo läjä projekti ota oikein innostusta alleen. Kiinnostaisi tehdä jo välillä vähän muutakin kuin läjän juttuja. Mutta tavallaan ei haluaisi suurentaa läjää tekemällä muita juttuja. Tosin, koska olen ihan lätsä ihminen ja läjässä on aika hyvä kasa farkku palasia, joista saisi tehtyä lätsiä lisää, voisi se kyllä vaikka innostuttaa uudelleen penkomaan läjää. Vaikeeta vaikeeta. Alun perin suunnittelin, että vapuksi saisin tehtyä jotain kivaa päälleni ja ehkä kattaukseenkin läjästä mutta huonolta näyttää koko ajatus. Ehkä tuo kummallinen sääkin vaikuttaa tähän ompelu fiilikseen hieman. Kesävaatteita kun mieli tekee ja kesää kovasti odottelee mutta luontoäiti vaan on toista mieltä.

Farkkutakki Kierrätyskeskuksen ilmaisosastoPienennetty neuletakki

Nämä popottimet oma poikani osti minulleLätsän kaava: Suuri käsityölehti 9/95

Neulemekko: Fida, Maunulan myymälä

Legsu peksut on tehty kahdesta vanhasta t-paidasta

Adidaksen reppu: Kierrätyskeskus

Huivi: Tyttären vanha

Rintarossi
Ihanaa päivää

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!