torstai 13. huhtikuuta 2017

Oikein rauhallista pääsiäistä kaikille

Pääsiäinen tulla tepsuttelee ja monilla ahdistus nousee, ruokaa pitäisi tarjoilla vieraille ja koristeita laittaa esille. Mutta kiireisenä ihmisenä ei ole oikein ehtinyt miettiä koko asiaa. Yksi hauska tapa koristella pääsiäispöytä, on ottaa sanomalehdet esiin ja tehdä hauskoja kukkia maljakkoon. Kukat voi myös maalata spray maalilla halutessaan mutta minä päätin antaa sanomalehden värien näkyä. Nyt ei tarvitse pelätä allergioita eikä mitään muutakaan. Suloiset kukat kaunistaa ruokapöytää. Parempia kuvia saatte myöhemmin kun koko pöytä on katettu.

Kukat on tehty monen ohjeen yhdistelmästä mutta itse kukat on tehty videon ohjeella, jonka laitan teille tänne esiin. Vielä siis ehtii tehdä kivoja koristeita, näissä kun ei kovin pitkään mene.  Tämä pääsiäinen menee monella tavalla kierrätysaiheisesti sekä hävikkiruokaa tarjoillen.

Oikein ihanaa ja nautinnollista pääsiäistä kaikille.-Nelli-


6 kommenttia:

 1. Oikein Rauhallista Pääsiäisenaikaa Sinulle ja perheellesi!

  VastaaPoista
 2. Ihanaa pääsiäistä sinne koko perheelle!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Pääsiäisen Aikaa Sinulle Ja Perheellesi

  VastaaPoista
 4. Mukavaa pääsiäistä! Ihania kukkia. Mulla ei tänä vuonna onnistunut edes rairuoho. Siemenet lienee vanhentuneita, eivät itäneet :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei se ruoho minullakaan oikein onnistunut :D Tosin itse en oikein jaksanut sitä kastella. Alku näytti hyvälle mutta sitten se tyssäsi.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!