torstai 6. huhtikuuta 2017

Miesten paidan jämästä paitamekkoTämä projekti oli hauska. Lumppupinosta löytyi pieni palanen miesten paitaa ja äitini antamaa kukkakangasta. Oli aika selvää, että niistä yhdessä tulee hauska paitamekko, iso sellainen. Hyödynsin miesten paitakangasta niin paljon kuin mahdollista ja loput tuli kukkakankaasta. Roskan ja kankaan kaunis yhdistelmä. Roskasta tulee kyllä kivoja juttuja kun sille antaa vain mahdollisuuden.

Olen todella keskittynyt läjä projektiin ja kasani tuhoamiseen. Hyvin vähän muuta on tässä kohtaa tullut tehtyä. Koko projekti on ollut tähän asti todella mielenkiintoinen ja hauska. Monen monta hupsua juttua on tullut jo tehtyä ja toivottavasti pian pääsen niitä esittelemään. Vaikka paljon olen saanut aikaan, tuntuu silti sille, että kasa ei pienene ollenkaan. Mistähän moinen mahtaa johtua?Paidan kaavaksi käy mikä tahansa oma luottokaava. Valitse se löysä vaihtoehto. Siirsin lopulta taskun paikkaa alemmas. Toimii paremmin.


Kengät: Kierrätyskeskus

Jämälankapipo on paras pipo

Mukavaa päivää kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Taas kerran niin hieno!!
  Nämä paitayhdistelmät ovat ihan huippuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse tykkään siitä, että roskakin tulee käytettyä jotenkin.

   Poista
 2. Tuosta tuli hauska. Pitää olla silmää nähdä, kuinka paidanjämästä saadaan vielä jotain, mitä siihen kannattaa yhdistää ja miten. Sulla se taito on:) Kuvauspaikkakin mainiosti valittu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä oli hauska projekti, idea tuli ihan yllättäen yöllä nukkuessa. Ja parasta oli, että läjästä löytyi myös tuo kangas. Helsingissä on aika mahtavia paikkoja missä kuvata :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!