lauantai 1. huhtikuuta 2017

Kokeillaan muiden ohjeita- Punottu kori farkuistaUseasti minulta kysellään, että mistä ideat kumpuaa. Ne kumpuaa monesta eri lähteestä ja tällä kertaa on pakko esitellä eräs vlogi, jossa on valtavasti hauskoja ideoita, joita haluan testailla. Eli tosiaan välillä testailen muidenkin töitä ja ohjeita. Näitä koreja on kiva tehdä ja voin pelotella sen verran, että varmasti tulette näkemään näitä enemmänkin blogissani. On meinaan niin söpöjä ja parveke mielellään haluaisi tuollaisia koreja sinne, tänne. Ohje koriin löytyy alimpana, pitkä video mutta erittäin tarkasti tehty ja neuvottu.

Tällä hetkellä muutenkin haen inspistä muiden tuunaajien töistä, sekä myös Mori girl tyylistä. Blogit joita seuraan ovat ranskalaisia, amerikkalaisia ja venäläisiä. Hyvin erilaisia mutta saan aika hyvin inspistä niistä. Jokainen tekee vanhoista vaatteista uusia. Tyyliltään ovat toisistaa täysin poikkeavia mutta jokainen tuo minun tyyliini jotakin kivaa uutta sävyä.

On se vähän semmoinen juttu, että keväällä haluaa tehdä uusia juttuja myös kotiin. Ei vain uusia ihania kevät vaatteita vaan myös söpöjä sisustustavaroita. Koristella koti suloiseksi pesäksi, joka ottaa vastaan ihanan tulevan kesän. Hassuinta on, että rahaa ei tarvitse paljoa laittaa sisustamiseen vaan kannattaa tutkia omia kaappeja ja hyötykäyttää sieltä kaikki ensin, sen jälkeen lähteä kiertämään kirppareita. Mielikuvitus ja tilkka maalia riittää useasti näihin hommiin.

Pääkaupunkiseudulla on lukematon määrä erilaisia kirppareita, joita me kierrämme ahkerasti. Paljon hyvää tavaraa, toki välillä jotain kummallisuuksia mutta harvemmin, onneksi. Tai sitten en vain nää niitä omituisuuksia koskaan kun etsin vain tiettyjä juttuja. Uusin tuttavuus on Maunulassa sijaitseva Hesyn SaunaKatti kirppis. Ihan mahtava löytöpaikka. Ihan laidasta laitaan kaikkea kivaa ja ihanaa. Sieltä löytyneitä kenkiä olenkin jo esitellyt mutta tässä postauksessa on lisää ihanuuksia. Nimittäin kynttilänjalka sekä pikkuinen vaasi ovat SaunaKatista. Ihanat, näin helppoa on rakentaa pöytäkoristeet ruokapöydälle. Nuo kaksi asiaa maksoi yhteensä 4€ ja loput löytyi kotoa kaappien uumenista. Ei siis kaiken tarvitse olla samaa paria vaan voi hyvinkin sekoittaa tyylejä ja värejä toisiinsa. Tulee hauskoja ja boheemeja luomuksia, joita on kiva katsella pöydällä.


Nämä korit ovat myös läjä projektin tuotoksia. Sai hyvin tuhottua parit farkut pois siitäkin kasasta. Korin voi tosin tehdä mistä tahansa paksusta puuvillasta tai gabardinista. Farkku ei ole pakollinen. Koska, jotain käsittämättömästä syystä, kaikki eivät farkusta pidä. Läjä projektia voi seurata "läjäprojekti"- tagin alta. En välttämättä tee sille omaa laatikkoa bannerin alle. Jos näin toivotaan niin toki silloin mutta tällä hetkellä tagipilvestä löytyy ja sen alta löytyy kaikki aiheeseen liittyvät ja tulevat työt.
Ohje koriin


Oikein ihanaa lauantaita kaikille!!

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Pitkästä aikaa selailen täällä ja oot taas tehnyt vaikka mitä!! Kiva tää kori kyllä. Mun on välillä vaikea hahmottaa mihin farkkua sais kivasti ujutettua, mutta tää olis kokeilemisen arvoinen, ehdottomasti. Hei tekisitkö joskus postauksen noista blogeista, joita seuraat? Vai ootko jo tehnyt? Ulkomaalaisia bloggaajia on niin tuhottomasti, että kivojen löytäminen on sitä kuuluisaa neulan etsimistä heinäsuovasta 😀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole tuollaista postausta kyllä tehnyt. Pitää laittaa korvan taa.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!