perjantai 7. huhtikuuta 2017

Ihanat kimonot

Tuitui

Kimot ovat tulleet jäädäkseen. Monena vuonna tämä ihana vaate on kuulunut joka naisen vaatekaappiin. Kimono on vielä siitä niin ihana, että sen voi tehdä oikeastaan mistä tahansa materiaalista ja käyttää minkä tahansa vaatteen kanssa tai sitten käyttää aamutakkina, sinä valitset miten käytät. Kimonoa ei ole myöskään vaikea tehdä, tarvitset siihen joko mittanauhan tai sitten ihan vain paidan. Kimonon kaavojakin on valtavat määrät mutta ei niitäkään tarvita jos haluaa sen kimonon heti valmiiksi. Siksipä tähän keräsin oman blogini syövereistä muutaman kimonon ja vinkit miten ne on toteutettu. Myös jos haluaa hapsuja niin nekin voi tehdä itse, joko ompelemalla tai sitten macramea hyödyntämällä.
Kimono on niin helppo toteuttaa, että aloittelijakin voi tekaista tällaisen nopeasti. Kokeile vaikka.

1. oranssi pitsikimono

Pitsiä ei ollut paljon mutta juuri sen verran, että sain tehtyä lyhyen kimonon vaikka näin farkkujen kanssa. Kimono on toteutettu niin, että kangas on taitettu neljään osaan, laitettu paita kankaan päälle ja leikattu mieleiseen malliin. Itse pidän juuri näin isoista hihansuista. Lepakko malli on helppo toteuttaa.


2. Kesäinen kimono ripsuineen

Tämä kimono on pidempi kuin oranssi, mutta muutoin samoin tehty. Tein itse hapsut reunaan puuvillalangalla. Hauskaa puuhaa ja tätä voi käyttää vaikka rannalla biksujen päällä tai shortsien, minihameen, myös romper toimii hyvin tämän kanssa.


3. Kimono pussilakanasta

Jos kangasta ei ihan heti löydy, niin vanha pussilakana tulee apuun. Tähän malliin tarvitaan vain mittanauha. Tämä kimono tosin on täysin aamutakki versio.


4. Kazimierzin sykkeessä

Tämän kimonon tein ihan varta vasten Kazimierzin reissulle ja tätä voi käyttää niin aamutakkina kuin shortsien kanssa, kuten kuvassa hiukan vilahtaa. Tämä kimono on tehty samoin kuin oranssi kimono. Linkissä ohje.


Ihanaa viikonloppua kaikille!!

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Oi toi vaaleanpuna-valkoinen hapsukimono on ihana! Voisin nähdä samanlaisen omassa vaatekaapissani <3 Ei millään malttais odottaa enää kesää ja shortsikautta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sopeisi sulle todella hyvin :) Sama täällä, kesää odotellaan jo kovasti :)

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!