lauantai 25. maaliskuuta 2017

Seinähylly roskiksesta



Miehestäni on tulossa aika hyvä kierrättäjä ukkeli. Hän löysi jokin aika sitten roskiksesta astiahyllyn, jonka hän kunnosti ja se löysi hyvän paikan keittiön kuoleesta nurkasta. Kiinnitti myös minun tärkeän kulmakaapin samaan kuolleeseen kulmaan. Nyt ei ole meillä enää kuollutta kulmaa vaan hyvin elävä ja hyvin boheemi, kyllä minun mies tietää mistä tykkään.

Tuunaus oli erittäin helppo toteuttaa, hiukan petsiä pintaan ja taustalevylle uusi hauska pinta päälle. Hylly sopii todella hyvin nyt meidän seinälle, boheemiin kotiin. Onneksi oli naapuri jättänyt hyllyn nätisti esille niin me dyykkärit sitten löydettiin se helposti.

Nyt kun on maannut kotona ja sairastanut flunssaa pois niin tämä piristi kovasti fiilistäni. Oli niin kilttiä tehdä minulle jotakin tällaista ja vielä hyvään hintaan kierrättäen. Niin, että kiitos vain sille naapurille, joka hyllyn pois laittoi, minä sain aivan ihanan hyllyn seinälle ja söpöjä kuppeja esille.

Onkin kiva pitkästä aikaa sisustella omaa kotia. Kohta alkaa taas parveke projekti ja hyvä tässä kohtaa tehdä kotia enemmän valmiiksi. Muuten jää paljon tekemättä. Olohuoneeseenkin tulee muutoksia tai yksi muutos. Kunhan olen siinä kunnossa kohta, että päästään tekemään. Asunto muuttuu entistä enemmän meidän näköiseksi ihanaksi pesäksi.











Mukavaa lauantaita kaikille!

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Vau! Onpa kiva muodonmuutos ja sijoituspaikka.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämän näkee heti kun tulee keittiöön :) Sitä jää vaan katselemaan.

   Poista
 2. Ihastuttava kokonaisuus! Ei todellakaan enää kuollut nurkka :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi kiva muutos. Ennen nurkassa oli kaikkea ihan ihme tavaraa ja nyt se on tosiaan oikeiasti käytössä. Olen niin tyytyväinen.

   Poista
 3. Olette niin hyviä duunaajia molemmat,tosi kiva tuli tuosta. Eksäni täällä on tosi hyvä myös sellaisessa,ja hän asuu sellaisella alueella missä heitetään pois hyvälaatuisia roskia;D hän on duunannut muiden remontista jääneistä paloista ihanan rustiikkisen keittiön ja vaikka mitä muuta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, sen haluaisin nähdä. Varmasti hieno.

   Poista
 4. Kiva muutos hyllylle. Teillä on kyl hauskan näköistä. Ihan omanlainen, boheemin runsas ja eläväinen tyyli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä tosi kiva. Tästä on tullut tällainen kun molemmat saa tehdä ja laittaa sellaiset mistä tykkää. Tulee aika hauskaa jälkeä silloin.

   Poista
 5. Upea löytö ja muodonmuutos! On kyllä tosi kiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään itsekkin todella paljon. Ihana katseenvangitsija kun tulee keittiöön.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!