keskiviikko 22. maaliskuuta 2017

Mustikkaiset jogurtti-suklaamysli välipalatikutMinun pitkäkestoinen flunssa on toistamiseen kaatanut minut sänkyyn. Kolme viikkoa kovassa flunsassa, välillä parempia päiviä ja nyt taas huonompaa. Kuumetta ei ole ja mitään ihmeellistä ei ole löytynyt. Kaiken pitäisi olla ihan kunnossa mutta ei ole. Mitään isoja ruoka upeuksia ei ole tullut tehtyä vaan hyvin pieniä juttuja, helppoja ja nopeita. Vähän enemmän sellaista mitä kaapin kätköistä saa loihdittua.

Minulle pari todella tärkeää asiaa kipeänä on sosekeitot ja jäätelö. Lämmin suihku muutama kerta päivän aikana piristää mukavasti oloa ja avaa kivasti tukkoista nenää. Elokuvat ja kaikenlaiset sarjat viihdyttää hyvin hiukan levotonta ruhoa. Netflixin syövereistä löytyi sarja " How to get away with murder" ja se on ollut oikein viihdyttävä tähän oloon. Toki myös TheSims 3 auttaa viihdytyksessä ja somessa pyöriminen, sen verran tietenkin mitä jaksaa.
Mustikat on mulle must juttu kun olen kipeänä, oli ne sitten keittona, jäisinä maidon kanssa tai sitten vaikka näin jäätelönä tai tällä kertaa välipalatikkuina. Mustikan voimalla useasti tulen nopeasti terveeksi, vaikka tällä kertaa ei ole mitkään kostit auttaneet. Mutta yritetään edelleen.
Kun flunssa on ohi, on ihana hemmotella itseään ja hoitaa iho uuteen uskoon.

Mitkä ovat teidän must jutut kipeänä?

Kuvissa Kierrätyskeskuksen löytöjä

Klikkaa kuva isommaksi


Klikkaa kuva isommaksiMukavaa iltaa kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Voi että tuon flunssasi kanssa.Minullakin on kestänyt,oikeastaan voin hyvin mutta en sittenkään,sillä limaa on edelleenkin keuhkoissa ja aivastelen aina välillä.Toivottavasti pian loppuu sinulla tuo,olen kuullut että nyt on liikkeellä tuollaista flunssaa,täälläkin. Nam,herkulliset puikot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tosiaan jotain super flunssaa...Hetken on parempi ja sitten mennään taas sängyn pohjalle...

   Poista
 2. Pikaista paranemista!
  Noita jätskejä täytyy ehdottomasti kokeilla!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jougurtti jääteletöt ovat ihan älyttömän hyviä ja kannattaa kokeilla erilaisia. Mulla oli näitä tarvikkeita kaapissa niin tein niistä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!