sunnuntai 12. maaliskuuta 2017

Korjataan reikiä

Pojat, huoh...
Aina tulee reikiä sinne ja reikiä tänne. Eipä juuri muuta ehdi ommella kuin reikiä piiloon tai esiin. Minä yleensä tykkään laittaa ne reiät esiin. Mutta kyllä se vaan välillä harmittää kun joka lahje on sitten reikäinen ja kaikki aika menee niitä paikatessa.
Härdelli on nyt muutamana päivänä tullut kotiin koulusta verkkarit puhki kulutettuna. On ollut hivenen vaikea keksiä miten ne korjaa mutta onneksi ovat nyt sellaiset, että kelpaa kaverille. Hikeä ja tuskaa on valutettu. Mutta vihdoin ovat valmiit. Tuhkasta nousi jälleen Feenix lintu ja jäbändeerus on tyytyväinen, tehtävä suoritettu.
Jos reikä jutut kiinnostaa enemmänkin niin tuolta löytyy yksi hauskanen reikä juttu. Näitä löytyy monen monta muitakin, oman paidan voi korjata vaikka näin tai näin.
Ihanaa päivää

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Onpa siististi korjattu! Meillä on kaksi tyttöä, ja kyllä niidenkin legginsejä ja verkkareita saa olla koko ajan paikkaamassa. Mun metodi on kursia reikä kiinni. Jos reikä on liian iso niin sitten keinot ovat vähissä. Mikki Hiiri-paikkoja laitettiin pienempänä, mutta enää ne eivät kelpaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ainoastaan tämä nuorimmainen sellainen, jonka vaatteet saavat kärsiä puuhassa kuin puuhassa :) Oikein kunnon herra Härdelli Bärdelli.
   Mutta näitä paikkoja on kiva tehdä ja suunnitella.

   Poista
 2. Hei , minä löysin blogisi tänään 13.3.17 ja minulla on mennyt iso osa tätä päivää katsoesssani sinun tuunaustöitäsi. Olen tosi vaikuttunut ideoistasi ja innostunut tuunauksesta tosi paljon. Kun lapsemme oli pieniä niin ompelin melkein kaikki vaatteet heille itse ja toki tein vaatteita miehelleni ja itsellenikin. Toki tein vaatteet kangaskaupasta ostetuista kankaista. Toki elämäni heitti häränpyllyä 15 vuotta sitten kun jouduin auto-onnettomuuteen jolka seurauksena kaikki käsillä tekeminen jäi. Nyt on tilanne hieman parempi ja kun meille sattui viime vuonna sellainen ikävä tapaus kuin massiivinen vesivahinko, tuli laitettua paljon lasten vanhoja vaatteita pois. Mutta nytkin odottaa iso kasa vaatteita läpikatsomista ja nyt tuntuu että pitää katsoa huolella voisiko niille antaa uusi elämä. Kiitos kovasti sinulle inspiraationi herättelystä ja hyvää kevään alkua :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, kyllä sinua on koeteltu. Toivottavasti tilanne paranee :)
   Mukava kuulla, että olet saanut inspistä blogistani. Toivottavasti nähdään toistekkin. Kaikkea hyvää sinulle.

   Poista
 3. Oi vitsi miten fiku silmäpaikka! Tuo on pakko jemmata muistiin. Ei ole vielä onneksi muuta kuin kurkistusaukko verhoissa, mutta eiköhän tuo homma meilläkin kiihdy.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Meillä nuo kaikenlaiset silmäpaikat ovat aika iso juttu nyt. Pelottaa, että koska tuo kaveri keksii alkaa tahallaan hajottaa vaatteita, että saisi paikkoja niihin...

   Poista
 4. Siis, mulla nämä housut on ikuinen murhe. Ja siis nimenomaan omat housut, kun aina tulee reikiä, tässä ehkä ideaa paikkaamiseen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, paikka ei aina tarvitse piilottaa vaan sen voi tuoda esiin :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!