keskiviikko 29. maaliskuuta 2017

Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto ilostuttaa jälleen

Olen aina tai lähes aina tyytyväinen ilmaisosaston löytöihini. Mutta nyt on pakko sanoa, että nämä ihanuudet taitavat olla parhaat löytöni ikinä. Sattui tuossa viikonloppuna, että Itiksen myymälän ilmaisosastolta kuulin vaimeaa kutsua. En heti vastannut kutsuun mutta päätin, että jos kutsu kuuluu vielä kun olen löytöni maksanut niin nappaan nämä ihanuudet mukaan ja niin kävi, että kutsu kuului edelleen ja Arcoroc Sierra kahvikupit päätyivät meidän kotiin.

Kahvikupit eivät nyt kuitenkaan olleet niitä asioita, joita lähdettiin hakemaan ja joita edes tarvitsisin mutta kun miehen kanssa katseltiin ihanaa kattausta, niin huomattiin, että kahvikupit ovat kyllä päässeet ihan oikeaan paikkaan meidän luokse. Aurinko paistoi ikkunasta, ihanat kevään värit toivat lisää energiaa ja antoivat voimaa taisteluun flunssaa vastaan.
Kattauskeen ompelin nopeasti myöskin pienet servetit 20x20cm kokoiset. Kangas oli tuossa minun läjästäni, josta nyt koitan päästä eroon kovasti. Eli tavallaan tämä kuuluu myös läjä projektiin. Valitettavasti tikin säädöt olivat kankaalle huonot mutta huomasin sen vasta kun laitoin servetit pöydälle. Korjaan ne siis myöhemmin. Näitä servettejä teen lisää, sillä kyseistä kangasta on vielä sen verran, että varmasti saan kuuteen servettiin sen riittämään.

Minun on ihan pakko tunnustaa, että meidän hävikkiruoka suunnitelma on nyt katkolla, ei olla saatu pidettyä kiinni suunnitelmasta, että saataisiin pakastin tyhjäksi ja sulatettua se ennen kuin kesä koittaa. Ollut niin paljon kaikkea, etten ole ehtinyt suunnitella ja antaa kotona oleville ohjeita ruuanlaittoon. Mutta viikonloppuna tein mitä kaapista löytyy näkkäriä ja se oli älyttömän hyvää.


Kattaus koostuu Kierrätyskeskuksen löydöistä, perintö astioista ja itse tehdyistä jutuista. Ihanan suloista.Servettipidikkeet lusikoista
Pannunaluset trikookuteesta. Kannattaa vanhat t-paidat leikata kuteeksi ja virkata siitä panunalusia. Tulee hauskoja tai sitten valmiista kuteesta.


Klikkaa kuva isommaksi


Ihania tee hetkiä kaikille

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Ihana kangas noissa serveteissä <3 Pitäiskin ostaa pala kaunista puuvillaa ja ommella itse servetit. Kiitos vinkistä! Kiitos myös näkkäriohjeesta, testaukseen menee! :) Nimim. kyllästynyt siemennäkkäriin :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Joo tuo on mun mekkokangasta. Kyseinen mekko löytyy blogistakin, aivan ihana mekko. Pitääkin se ottaa taas esiin täällä uudelleen. Monta mekkoa, jotka ovat jääneet piiloon vuosien saatossa.

   Poista
 2. Ooo, sulla on mun teekupit. En muistanutkaan että minulla on ollut tuommoiset. Hankin ne ensimmäiseen kotiini jostakin kirpputorilta, en muista mihin ne lopulta annoin. Ajatella ne ovat voineet päätyä vaikka teille. :) Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, sitä ei koskaan tiedä vaikka kupit olisivat sun vanhat. Nää on kyllä aikas ihanat kupit. Kiva väriläiskä.

   Poista
 3. Hauska nostalgiatuulahdus tuli kupeista; muistan että hoitotädilläni oli tuollaiset ruskeat. Hän joi mustaa kahvia ja uitti pikkurinkeleitä kahvissa :)
  Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana muisto <3 Tällaiset punaiset olisi kiva vielä saada.

   Poista
 4. Ihanat teekupit. Minulle tuli lapsuus mieleen. Meillä oli silloin varmasti yhteen aikaan tuollaiset kahvikupit. Kauniit servietit ja pidikkeet. Hyvää uutta vuotta sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kivat astiat ja servetit. Huomioni kiinnittyi kuitenkin näkkärireseptiin, pitääpä kokeilla sitä Pientä vaihtelua siemennäkkärille!

  Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On vaan hiukan hankala valmistaa kun lopputulokseen vaikuttaa niin tuo uuni. Itse joutunut hiukan muuttamaan noita aikoja ja lämpötiloja.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!