perjantai 3. maaliskuuta 2017

Jämistä kotipaita

Ollaan Härdellin kanssa kaaduttu sängyn uumeniin ja nyt onkin hyvä hetki esitellä jämistä tehty paita, joka on pitänyt minut lämpimänä eilen. Paita on jo aikaisemmin tehty paitojen jämistä mitä tuli vastaan kun yritin lomalla siivoilla ompelutilaa. Se on aina yritys sillä siivoaminen on aika mahdoton tehtävä. Joka tapauksessa paidasta tuli aika hauska ja toimii hyvin läpöisenä kotipaitana.

Idea lähti siitä, että lumppulaatikossa oli neuleen hartiaosa ja hihat ja trikoopaidan helma sekä pätkä jotakin hameen helmaa. Nämä kun yhdisti, tuli paita. Jos siis jää tuunauksista jotakin yli niin yhdistä toisiinsa ja saat silloinkin jotakin uutta ja kivaa. Ei kannata ihan heti siis heittää jämiä pois vaan antaa niiden hetkisen muhia ja kun aika on hyvä niin ommella niistä kivoja juttuja.

Koska olen kipeänä niin kauheasti mitään ei oikein jaksa mutta instan puolelta minut löytää, tänään kuvailen hiukan kirppislöytöjäni, joita tein viime viikolla. Blogin puolelle ne eksyvät myöhemmin. Kannattaa siis käydä katsomassa mitä löytöjä on tullut tehtyä. Profiilini löytyy kun klikkaat @villananna.
Mukavaa päivää kaikille

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. Tein sen viime vuonna pärveke projektin yhtydessä. Ohjeet löytyy siitä myös täältä.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!