lauantai 4. maaliskuuta 2017

Helmikuun haasteNäin kaikui Facebook ompeluryhmän uusi haaste:


"Voi ei! Hiihtolomareissu pohjoiseen (tai Alpeille) tulossa, eikä tietystikään mitään matkaan pakattavaa! Haasteenasi on ommella JOKO 
A.) ihana, mukava ja pehmoinen vaatetus hiihtolenkin jälkeen mökin takkatulen ääressä pidettäväksi
TAI
B.) after-ski -bilevaatetus (hiihtoloma-teemaan sopivana!)
JA VAPAAEHTOINEN
C.) BONUS: kassi/laukku, johon saat pakattua tarpeelliset tavarat reissulla.
Halutessasi voit myös tehdä kaikki osat (A, B ja C). Huomaathan, että osat A ja B sisältävät kukin ainakin kaksi osaa :)
Jotta tehtävässä olisi hieman jujua, kaikki tehtävään käytettävät materiaalit tulee olla KIERRÄTETTYÄ. Perustellusti jokin yksittäinen tarvike voi olla uutta, kuitenkin niin, että valtaosa materiaaleista on teeman mukaista.
Mentorina ja tuomarina tässä haasteessa toimii meidän oma kierrätysjumalatar Melissa
"

Ompeluryhmä Ompelumainia on täynnä maniaa, upeita luomuksia ja mahtavia haasteita. Tämä haaste ansaitsee ihan oman postauksensa, sillä niin upeita ideoita tuli monen monta. Sain luvan julkaista muutamia töitä ja esitellä heidän somensa. Ja teen tämän enemmän kuin mielelläni. Upeita naisia ja upeita töitä. Kaikkia töitä en harmikseni voi esitellä, vain ne joihin luvan sain. Oli monen monta upeaa työtä ja toteutusta.

Kierrättäjälle tällaiset kierrätyshaasteet ovat aina ilon ja onnen juhlia. On aika ihanaa, että myös kierrättäjä pääsee osallistumaan oman aihepiirinsä haasteeseen, saa kunnolla antaa sen mielikuvituksen lentää.

                                   *      *     *     *     *     *

Ensimmäinen kuva on Heidin upea luomus, tämä ihana neule on ihana pukea päälle, laittaa takkaan valkeaa ja sukeltaa lämpimiin tossukoihin.

"Helmikuun haaste! Tällä setillä voi sitten vaikka hiihtolenkin jälkeen nautiskella lasillisen punaviiniä takkatulen ääressä. Takin kaavana Gorgeous grey (ob 5/15) ja sukkien ohje Pinterestistä. Takkiin käytin kahta villapaitaa ja sukkien varret on leikattu kolmannen paidan hihoista ja pohja huopuneesta villapaidasta." Sukkiin löytyy ohjeet täältä. Ja Heidin somekanavan löydät klikkaamalla tästä.


Seuraava työ on Liinapolun Tuulan käsialaa. Ihanan lämpöiset tossut lämmittää pitkän laskettelun jälkeen aivan varmasti. Pelataan lautapelejä ja nautitaan lämmintä teetä retkeilymajan hämärässä. Tuulan somekanavaan pääset kurkistelemaan klikkaamalla tästä

"Tossukat vanhasta huovuttuneesta angorasekoitevillapaidasta. Lisänä vanhaa Miami lankaa.Idea pinterestistä, toteutus perseestä. Ja joo, tää on siihen A vaihtoehtoon
Seuraavaksi kääriydytään Marin luomuksiin. Näillä asuilla saadaankin jo näyttävä ilta-asu hotellin after ski juhliin. 

"Helmikuun kierrätyshaasteeseen after ski -meininkeihin. Käytöstä poistetusta laskuvarjosta on ommeltu Norah Dress vähän muokattuna. Helmaan on jätetty laskuvarjon verkkoreuna. Vanhasta tunikasta tuubihuivi lämmikkeeksi. Laukun materiaalina on huovutettu neule ja laskuvarjosta leikattua hihnaa. Kivaa oli."
Onnenapiloita blogin Mari ompeli ihanan oloasun lapselleen. Kyllä näillä kelpaa pötkötellä. Housujen ja paidan materiaaleina on käytetty Marin vanha yöpuku. Onnenapiloita somekanavat löydät klikkaamalla linkkiä blogiin ja instaan.

"Kierrätys ompeluhaasteeseen vastaan oloasulla kummitytölle. Tällä kelpaisi takkatulen ääressä köllötellä jossain alppimajassa tai tunturin kyljessä."Ja sitten minun hömelöt hömpötykseni. Toisen luomuksen olette jo nähneet ja toisen tulette näkemään myöhemmin omassa postauksessaan. Toinen asu on ajateltu juuri retkeilymajan lämpöön, lasketteluriehan jälkeen kun saapuu väsyneenä omaan pikku majaansa on kiva kääriytyä tähän romperiin ja myöhemmin illalla mennä after ski partyihin pukeutuneena shifonkipaitaan ja farkkuihin, unohtamatta karvasaappaita. Ne pitää olla aina jalassa. Romperin postaukseen pääset tästä ja laitetaan nyt insta tähän.Ihanaa viikonloppua kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Mulla meni tää haaste kokonaan ohi, kun oon vähemmän taas somessa pyörinyt. Huippuja tuunauksia kaikilta. Sun romper on kyllä aivan ässä 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kyllä mahtavia ideoita kaikilta. Kiitos paljon :)

   Poista
 2. Voi miten taitavia te olette:) Tosi ihania toteutuksia:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!