sunnuntai 19. helmikuuta 2017

Roskasta ulko-oveen koriste


Minulle iski valtava vaateähky tänä aikana kun niska on ollut vähän hellänä. Mutta silti kovasti tarvitsee puuhailla kaikenlaista niin ei auttanut kuin alkaa keräillä tarvikkeita esiin ja kehitellä jotakin muuta kuin vaatteita. Vaateideoita tosin on mutta ei ole mitään iloa aloittaa kun tiedän, ettei niska kestä kovin montaa saumaa ommella. Olikin aika kivaa pitkästä aikaa askarrella jotakin kivaa kotiin. Meidän ovi tarvitsikin jo uuden koristeen ja sain hyvän määrän roskaa pois nurkista.

Kun kotiin saapuu uusi peli ja irroittelet osia pahvikehyksistä, ainakin minä alan miettiä, että mitä ihmettä niistä kehyksistä voisi tehdä. Yhdestä kehyksestä tulikin hauska ovikoriste. Näitä kehikkoja on enemmänkin mutta parempi tehdä tarpeeseen kuin varmuudeksi. Koska kotona on paljon farkkupaloja niin oli aika itsestään selvää, että valitsen materiaaliksi farkun. Pientä ompelua kyllä jouduin tekemään kun halusinkin ommella tähdet eikä liimata. Tämä oli kivaa vaihtelua ja nostatti kyllä fiilistä tosi paljon kun tässä ei tuo niska juuri vaivannut.Mukavaa sunnuntaita

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Tulipa kiva koriste! Itsekin jemmaan vaatekankaita, joita varsinkin lapsilta jää isot määrät. Kiitos ideasta ja kivaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Itse ainakin tykästyin, jotenkin suloisen raikas..Keväinen.

   Poista
 2. Kivan näköinen koriste! Farkusta on vaan niin moneen <3!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Farkku on ihan paras, siitä tosiaan voi tehdä ihan mitä vain :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!