lauantai 4. helmikuuta 2017

Pikkuinen Söpö

Jos viikko oli ihan tyhmä niin yksi iso syy siihen oli se, että meidän Söpön iso patti hännässä alkoi kasvaa ja tulla kivi kovaksi, lääkäri jo meinasi, että kasvain saattaa olla siellä hännän tyvessä. Kun jätin Söpön lääkärin hoiviin leikkuupöydälle niin nousi pelko siitä, että haenko Söpön sieltä ilman häntää. Mutta onneksi pelko oli aiheeton sillä patti oli koteloitunut rasvapatti. Mutta työpäivä eilen oli aika hirveä kun halusi olla hoitamassa pientä kotona eikä touhuamassa lasten kanssa töissä. Onkohan ihan kamalaa ajatella noin? En tiedä mutta joka tapauksessa vilkuilin kelloa koko ajan ja toivoin, että aika menisi todella nopeasti eteenpäin, että pääsisi hoitamaan Söpöä.

Sanotaan, että toinen koira voi olla sairasta koiraa kohtaan aika kamala, kokemusta tästä meillä onkin kun Nupulla oli pitkään iho-ongelmia niin Söpö alisti Nupun kyllä aivan täysin. Nykyään tilanne on rauhoittunut sillä Nuppu on terve taas ja on laittanut Söpön ruotuun. Meitä myös ohjattiin lääkärissä, että meidän pitää pitää koirat erikseen tästä syystä mutta Nuppu ei eilen edes suostunut menemään Söpön lähelle. Mutta nyt kun Söpö yrittää kovasti elää koppa päässään, kivussa ja kutituksessa niin Nuppu on alkanut vähän hoivaamaan. Nukkuu lähellä, nuolee ja hoivaa. Koittaa puskea Söpöä eteenpäin kun lääketokkurassa koittaa vähän liikkua. On tuo Nuppu vaan mahtava hoivakoira niin ihmisille kuin lajitovereilleen. Hoiti minua nimittäin samoin kun minut leikattiin.

Mukavaa lauantaita

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Voi pientä,parantumisiin.Ja onneksi ei ollutkaan pahempaa kuten ensin arveltiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, ihan kamala fiilis kun pelkäät sitä mitä sieltä paljastuu. Mutta vissiin noilla tipsuilla, joilla on napatyrä ollut saa noita patteja sitten helpommin mitä muut tipsut. Näin tuolla tipsu ryhmässä kasvattajat vähän olivat sitä mieltä, että niillä olisi yhteys. Eikä kaikkia patteja tarvitse edes lähteä poistamaan kun sulavat itse aikanaan pois mutta tää oli koteloitunut, eikä siis päässyt liukenemaan mihinkään.

   Poista
 2. Aina sitä pelkää lemmikkiensä puolesta. Vähän kuin lapsien puolesta. Onneksi patti ei ollut pahanlaatuinen. Suloisia kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Kamala pelko sydämessä varsinkin kun on itse muualla :/

   Poista
 3. Mikä söpöläinen! Onneksi oireen syy olikin harmittomampi!

  VastaaPoista
 4. Ihana söpöläinen! Pikaista toipumista pikku potilaalle! Suloista tuo koirien välinen hoivaaminen!

  VastaaPoista
 5. Voi pieni <3 koirakuume kasvaa kun katselee tällaisia kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän...Olisi ihana kuunnella pikku tassujen kipitystä ja tuoksutella maidon tuoksua.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!