perjantai 10. helmikuuta 2017

Pienennetään jälleen liian suuri vaate

Suuri vaate on niin helppo pienentää, aina ei ole pakko purkaa vanhaa ja käyttää itselleen sopivia kaavoja vaan joskus onnistuu ihan se, että laittaa vaatteen väärin päin päälle, neulaa sopivan kokoiseksi, vielä mittaa oikeat mitat ja ompelee vain saumoista pieneksi. Näin tein tämän paidan kanssa. Ei haittaa vaikka pääntie on liian suuri, se saakin roikkua toiselle olalle, eikä väliä vaikka olan paikat roikkuu, paita saa myös ryhtiä siitä, että helman tekee epäsymmetriseksi, mun lemppareita ne.

En tiedä mitään niin kivaa kuin se, että voi töihin pukeutua mukavasti ja hauskasti. Meidän lapset tykkää mun pipoista todella paljon, ne ovat niin hauskoja. Varsinkin tämä kuvassa oleva pipo on kaikkien suosikki, olen silloin pupu. Leggareilla ja rennoilla tunikoilla on kiva mellestää ja leikkiä lasten kanssa. Leggareiden päälle on myös helppo vetasta ulkohousut jalkaan kun mennään pihalle temmeltämään ja laskemaan mäkeä. Eikä töissä käytettäviä vaatteita voi oikein olla liikaa, minusta ainakaan.


Vanhemman pojan hankkimat lenkkarit ovat myös saaneet paljon huomiota töissä. Nää on kyllä aika söpöt.


Ihanaa viikonloppua kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Nämä tuunauksesi ovat aivan ihania! Hyvin onnistuneita. Seurailen mielenkiinnolla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ihanasta kommentista. Ei ne kyllä aina ihan onnistu mutta välillä tulee erittäin hyviä juttuja tehtyä.

   Poista
 2. Oon joskus ajatellut, että pitäisi aina heti kokeilla vinkkejäsi, jotta ne jäisivät mieleen. Ei vaan aika tahdo riittää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika se on mullakin se mikä ei meinaa riittää millään..

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!