maanantai 27. helmikuuta 2017

Näin hyvästelimme hiihtolomanMiten hyvästellään hiihtoloma? Ulkoillen tietenkin, ihanat lumikinokset, hiihtoa ja pulkkailua, sen jälkeen on ihana linnottautua saunaan lämmittelemään kylmiä poskiaan ja märkiä vaatteitaan. Saunomisen kruunaa uinti ja tietenkin makkaran paisto hiilloksessa. Takkahuoneen takka lämmittää allastilan hyvin ja palavan puun tuoksu on huumaavaa. On jotenkin niin surumielinen fiilis, pitää sanoa hyvästit tälle lomalle. Kun takkaa lämmitellään, osa pujahtaa saunaan ja uimaan niin minä puen päälleni lämpimän after ski-romperin, joka on valmistunut kolmesta villapaidasta ja takista.

On ihanaa hetki muistella lomaa ja sen huikeita seikkailuja. Ei tässä kyllä kaipaa mitään matkoja kun niin paljon on nähtävää ja koettavaa ihan omassa ympäristössä. Monta suunniteltua juttua jäi tekemättäkin kun viikko on niin lyhyt aika. Miten voikin lomat mennä aina hujauksessa ohi?


Kalkkunamakkara maistuu
Kolme vanhaa paitaa

Lämpöromperiksi
Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. On ollut mukava lukea muiden lomakuulumisia, vaikka itsellä sellainen häämöttää myöhemmin. Sopivasti on saanut itsellekin lomafiilistä. Kivan kuuloinen loma siellä suuntaa kuvien ja tekstien perusteella ollut :) Mukavaa alkavaa maaliskuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sä onnellinen, minullekkin kyllä kelpaisi lisälomailu :D Hiukan laiska kun olen...

   Poista
 2. Tuo on kyllä niin totta, että Suomessa on älyttömästi nähtävää ja ihan lähelläkin <3
  Mä tavallaan hyvästelin hiihtoloman ihan mielelläni ja palasin ruotuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon on Helsingissä sellaista mitä ei olla vielä nähty ja koettu. Siksi on ollut ihana keskittyä näin lyhyillä lomilla ihan vain kiertelemään Helsinkiä.

   Poista
 3. Ihania kuvia ja tunnelmia! Meillä täällä alkoi nyt vasta loma, tosin en ole koko viikkoa lomalla, mutta Neiti saa lomailla. :-)

  VastaaPoista
 4. Nyt näyttää muuten aika talviselta kun ulkona lunta monta senttiä myös täällä pääkaupunkiseudella. Kivoja ja elämää täynnä olevia kuvia - pidän! Tuo makkaranpaisto istutti päähän idean, että haluan tänään perunamuussia ja uunimakkaraa juustolla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika hyvin se Helsingistä suli pois jo :D Tai ainakin täältä missä me asutaan. Vedeksi muuttui aika pian. Meillä syödään tosi vähän makkaraa kun sitä täysin sikaperäistä makkaraa on välillä vaikea löytää..

   Poista
 5. Teidän loma kuulosti kivalta - itsellä loma on vasta hamassa tulevaisuudessa.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!