torstai 2. helmikuuta 2017

Mummopaita moderniksi - oman kaapin kätköistä


Huomenta!

Tänään tutustutaan vaatekaappini sisältöön ja tehdään jälleen uusi hauska löytö sen kätköistä. Työasuni on koottu tuunatusta, itse tehdystä ja kirpparilöydöstä ja uutena ostetusta. Kaikki samassa paketissa. Kassi-Alman tuulahdus on asun nimi tänään.

Tämä työ julkaistiin ensimmäisen kerran 2015 mutta silloin pelkästään ohjeena. Nyt tämä työ on päässyt kovaan käyttöön kun pitkästä aikaa sen kaivoin kaapista, samalla myös halusin esitellä idean uudelleen. On meinaan niin helppo idea toteuttaa sellaisenkin, joka ei juurikaan ompele. Halusin myös näyttää miten hyvin muodista poistunut ja vanha paita saadaan helposti ja nopeasti muokattua tähän aikaan sopivaksi. Paras lopputulos saadaan kun paidaksi valitaan löysä ja rento paita, jossa ei ole resoreita. Ohjeet voi käydä nappaamassa täältä.

Minusta on jotenkin ihanaa ottaa esiin välillä niitä vaatteita, jotka ovat pitkään olleet kaapin pohjalla piilossa. On kuin kävisi shoppailemassa omassa kaappissaan ja tekisi uusia upeita löytöjä. Ne löydöt antaa uutta näkemystä pukeutumiseen ja monipuolistaa paljon omaa tyyliä. Minulle tämä paita ei juuri uutta tuo mutta se tuo silti hyvän lisän minun hyvin omituiseen tyyliini. Vai mitä sanotte?

Tunika: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Leggarit: Itse tehdyt
Neule: Tuunattu

*Facepalm*


Kuvaaminen kotona on aina todella hankalaa kun tämä kaveri tekee tätä joka kerta.

Oikein mukavaa päivää kaikille

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Tyttömäinen ja romanttinen:) Olen aivan samaa mieltä tuosta, että on kiva tehdä löytöjä omastakin kaapista. Noin muutenkin, mutta keväällä se vasta kivaa onkin, kun voi ruveta kesäisiä vaatteita hakemaan varastosta ja sovitella niitä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rahat säästyy hyvin kun sinne perimmäiselle perukoille itsensä tunkee :) Ja nuo eri vuodenajat ovat kyllä ihania juuri tästä syystä, että aina löytää uusia juttuja mitkä sopii näihin meidän ihaniin eri vuodenaikoihin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Voin ihan nähdä tuollaisen neuletakin sunkin päällä. Vaikka siinä on romanttista vivahdetta niin toimisi sinun klassiseen tyyliin hyvin :)

   Poista
 3. Hieno asu! Minusta myös parasta shoppailua on omassa vaatekaapissa. Etenkin sillä takimmaisella hyllyllä, josta tekee löytöjä ja pienellä tuunauksella hetkessä ihan uusia asuja. Ei siis konmaria meille, vaan vaatteille lepotaukoja ja sitten uusina tai uudistettuina käyttöön. Kierrätys ja tuunaus ovat ihan parasta <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Itse olen kovasti miettinyt tuota konmaria ja todennut, että ei onnistu meillä. Muutoinkin laitan aika nopeasti kiertoon asioita, mutta en näe tarvetta luopua ihan kaikesta juuri tästä syystä, että käyttöön tulee sitten myöhemmin (tavalla tai toisella)

   Poista
 4. Kaunis ♡♡♡ Niin kuin sinäkin ♡

  Omasta kaapista löytyy kyl yllättävän paljon löytöjä vaikka uusia vaatteita tulee harvemmin ostettua. Mä en ole pitkään aikaan vienyt vaatteita kirppiksille, koska mun mielestä niiden käyttöarvo on enemmän kuin mitä niistä maksetaan. Se, että onko ne tyylikkäitä, onkin sit ihan eri asia =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas laitan surutta Hopelle, jos ei tule pidettyä ja en inspiroidu tuunaamaan vaatetta. Vähän riippuu siis. Vaikka teen tuota niin silti jää iso määrä joita tuunaan. Tää aiheuttaa sellaista lievää riippuvuutta :)

   Poista
 5. Hys! Älä kerro kellekään, minä piilotin pari vakuumipussia vaatteita KonMarilta. Ajattelin käydä ne läpi uuden ajatuksen kanssa. Olen inspiroitunut noista sinun tuunauksista niin, että saatan jopa keksiä jotain. Mut tuunaukset tuo iloa ja saa silloin säästää. Ompelukone, tosin äksyilee taas. Ihana tuo sinun neule ja look!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, en kerro kenellekkään :D Hienoa, että olet jotain saanut irti näistä mun hölmöilyistä. Toivottavasti koneen rapsutukseksi riittää öljy :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!