maanantai 20. helmikuuta 2017

Lomalla arki pestään pois

Ilta hämärtyy, katuvalot syttyvät Szeroka kadun katuvaloihin ja ravintoloiden terassit alkavat täyttyä iloisista ihmisistä. Katusoittajat johdattelevat meidän tällä kertaa kadun italialaiseen ravintolaan Szaraan. Krakovassa on paljon italialaisia ravintoloita, joista valita. Tämä ravintola on ihan meidän suosiman ravintolakadun keskeisemmässä paikassa. Ihan Arielin vieressä. On ihana tuoda kotiin Kazimierzin tuulahdusta. Ikävä ei ole niin paha silloin. Kazimierzin boheemi ympäristö, ruuan mausteinen tuoksu ja musiikki täyttää kodin, kiireetön ruokailu ja jutustelu. Se on se juttu.

Kattaus on koottu itse tehdystä, kirppiastioista, uusista sekä perintökaluista. Näin syntyy ihana boheemi ulkonäkö kattaukseen, eikä haittaa vaikkei lautaset ole samaa sarjaa, kunhan on samoja värejä, ainakin tällä kertaa. Minusta on ollut aivan mielettömän hienoa se, että pöydän voi kattaa muilla kuin uusilla astioilla.

Itse tehdyt pestävät servetit kuuluvat meidän kattauksiin aina.

Uuden uutukaiset kierrätyskeskuksesta löydetyt tarjoiluastiat toimivat täydellisesti meillä. Löydetty Koivukylän tavaratalostaViinipulloteline löytyi myös Koivukylän myymälästä

Tomaattikeitto

Kaksi upeaa viinilasia löytyi Kierrätyskeskuksesta myös mutta tällä kertaa Kyläsaaren kaupastaTortellinien kanssa pasteltiin broilerpekonia, sipulia, valkosipulia sekä mausteita, lopuksi tomaatit mukaan pehmenemään hieman.
Tuo ihana astia, jossa basilika seisoo löytyi myös Koivukylän myymälästä

Pika Banoffee

Nautinnollista alkanutta viikkoa

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Herkullinen ateria ja puitteet,olet taas luonut ihanan tunnelman:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En yksin vaan koko perhe on tehnyt tämän minun kanssani :) On kiva tehdä matkoja näin vaikka vain ruokaillen.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!