maanantai 13. helmikuuta 2017

Kirpputorien salainen maailma

Meikäläinen on sitten reväyttänyt olkapäästä jotakin oikein kunnolla, eikä kättä paljoa liikutella eikä myöskään päätä. Kipu on kauhea ja ompelut jää hetkeksi pois, joten blogi siirty nyt hetkeksi toiseen aikaan. Keskitytään hiukan enemmän kirppislöytöihin ja niiden esittelyyn. Lähes kaikki ihanat astiat olenkin esitellyt ruokapostausten lomassa mutta vaatteet ovat jääneet esittelemättä kokonaan. Nyt on muutenkin hyvä hetki tyhjentää vaatekaapit ja viedä käyttämätön vaate Hope-yhdistykselle. Tämä olkoon tämän viikon projekti.

Viime viikolla kävimme pitkästä aikaa Tammiston Kontissa ja ainahan sieltäkin jotakin jää mukaan, tällä kertaa pari paitaa sekä kotiin pitkään etsitty nahkapalli. Olen niin iloinen, että löysin tämän kotiini. Antaa kivan säväyksen ja mausteen muuten niin kovin värittömään kotiin. Palleja oli siellä kaksi tämä sekä musta. Olisin ottanut molemmat mutta toinen jäi sitten pitkän miettimisen jälkeen Konttiin ja tämä lähti mukaan. Olen kyllä suunnitellut, että näitä tulisi lisää vielä mutta aloitetaan nyt yhdellä ensin. Jotenkin tekisi mieli laittaa enemmänkin kuvia meidän kodista, ei ole sellaista täällä oikein muuton jälkeen ollut. Ja nythän sekin olisi helppo tehdä kun ei ole tietoa koska saan ommeltua. Pakkorauhoittuminen...Kyllä minä selviän tästä.Mukavaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Tee vaan postaus teiltä kotoa, se mitä kuvista on näkynyt niin tykkään kovasti sun tyylistä, ja olisi kiva nähdä enemmänkin.
  Paranemisia olkapään kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi olla kivaa, parveketta kun yleensä vaan kuvailen kunnolla. Tavaran tarina voisi olla vaikka sellainen minkä ympärille tuota voisi rakentaa.

   Poista
 2. Kivoja löytöjä olet tehnyt! Kierrätyslöydöistä tulee aina niin hyvä mieli! :) Pikaista paranemista sinulle ja mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Niistä tulee toki kiva fiilis ja samalla myös kevät fiilis.

   Poista
 3. Kivoja kirpparilöytöjä! Mullakin ompelut ovat vähän katkolla, peukalon tyvinivelessä on jännetuppitulehdus. Rasitusvamma ;)Pikaista paranemista, otahan rauhallisesti!

  VastaaPoista
 4. Minulla on samanlainen palli, löysin meidän roskiksesta. Pesun jälkeen kuin uusi taas ;) Kaikkea nuo ihmiset heittääkin roskikseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on totta, heitetään roskiin ihan mitä tahansa tavaraa, eikä edes viitsitä miettiä vientiä kierrätykseen...

   Poista
 5. Voi sinua,toivottavasti kivut pian häviävät. Minulla on ollut kerran tosi paha tulehdus pitkän aikaa olkapäässä,akupunktiolla sain sen pois.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on tossa lihaksessa. Taisin reväyttää sen ja siksi tää oleminen on hiukan tuskallista.

   Poista
 6. Voi sun olkapää! Toivottavasti olet pian kunnossa! Hieno tuo nahkapalli, sillä on muuten mukava rullailla kun sen laittaa sivuttain mahan alle.. Meillä oli tuommoiset kun olimme pieniä, mutta me rullasimme ne kyllä tosi pahasti rikki. Hienoa että niitä vielä on ja löysit yhden! Oli muuten tosi kivat asukuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se nyt pelittää mutta on kipeä, todella kipeä. Olen pikkuisen ommellutkin jo :) Muistelisin, että olen lapsena tehnyt ihan samoin noiden pallien kanssa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!