tiistai 14. helmikuuta 2017

Ilmaisosastolta päälle

Välillä ilmaisosaston vaatteet löytää tien suoraan vaatekaappiini ja käyttöön sellaisenaan, aina en lähde tuunaamaan niistä yhtään mitään, ihan siitä syystä, että ne on helppo laittaa kiertoon kun ei enää itse tarvitse. Useammin kyllä jätän sellaiset sinne, että joku muu voi ottaa mutta välillä haluan joitain juttuja ottaa itselleni tai lapsille. Nyt on kaksi neuletta kulkeutunut kaappiini juuri tästä syystä. Se myös kertoo siitä, ett olen valmis antamaan neljä neulepaitaa Hope- Yhdistykselle. Tällaisen laskutoimituksen teen siis joka kerta. Kaappiin vaate, kaksi kaapista pois. Ja tämä koskee pelkästään ei tuunattuja vaatteita. Toki välillä käy niin, että tuunaan vaatteen lopulta mutta harvemmin.

Ilmaisosaston vaatteista olen todella tarkka jos otan sellaisenaan käyttöön, en halua joutua fiksailemaan vaatetta paljoa, esim. poistamaan nukkaa, värjäilemään uudelleen tai pesemään hiukan tehokkaammin. Vaan vaatteen pitää olla yhtä hyvä kuin ostettu. Laatuerot kun ilmaisosatolla on todella isot, siksipä useammin vaatteet päätyy tuunaukseen kuin päälle suoraan. Ja laatu minulle on muutakin kuin pelkkä materiaalin tuntu. Myös se miten paljon pitää tehdä, että saa materiaalin hyvännäköiseksi jälleen. Niin vaikeaa...Mutta jos haluat jotakin napata ilmaisosastolta niin pari pikku juttua jota kannattaa huomioida. Pikku juttu onkin iso juttu.


Neule: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Leggarit: Yli kymmenen vuotta vanhat rytkyt
Pipo: Itse neulottu
Bootsit: Tallinnasta

Kyllä vain, minun on pakko pitää tuota kun muuten käsi sattuu ihan liikaa ja tuntuu kuin koko niskan seutu revittäisiin irti toisistaan. Tuon avulla saan hiukan liikeutettua päätänikin sivuttain.Mukavaa päivää kaikille

-Nelli-

10 kommenttia:

  1. Tosi kivan näköinen neule! Voi harmi sun olkapään kanssa :(. Toivottavasti paranee pian!

    VastaaPoista
  2. Hyvä tapa: yksi sisään, kaksi pois.
    Vielä parempi kuin fifty-fifty...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pitäisi vielä keksiä yksi paita mistä luopuu...

      Poista
  3. Ihana neule ja pipo, toimii yhteen tosi kivasti! <3 Voi sun kättä!! Toivottavasti kyse on vain ohimenevästä vaivasta <3 :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On tää nyt vähän parempi ja pääkin liikkuu, joten enköhän mä ompele ihan pian.

      Poista
  4. Ihanaa Ystävänpäivän Iltaa Sinulle Ja Perheellesi

    VastaaPoista
  5. Sie teet kyllä huippuhyviä löytöjä kirppareilta ja kierrätyskeskuksesta! :) Toivottavasti pääset pian kuntoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se vaatii kyllä ihan hirmuisen paljon sitä, että siellä käy tasaisin väliajoin. Olen mä tavallaan jo aika hyvässä kunnossa mutta ei tuo niska kauaa jaksa ompelua vaikka muutoin aika normaalisti jo touhuankin.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!