sunnuntai 15. tammikuuta 2017

Tarpeettomista pyyhkeistä pesukintaita

Joskus käy niin, että monet pesut kovettaa froteen, varsinkin nuo vanhemmat pyyhkeet joutuvat siihen kovien pyyhkeiden listalle. Meillä ainakin. Siltikään en ihan heti hennonnut laittaa pyyhkeitä täyssilpuksi vaan tein niistä pesukintaita meidän porukalle. Koska froteen pinta on nyt karhea, sitä voi käyttää myös kuorinnassa tehokkaasti. Uskon myös selluliittihieroontaan sen verran, että karhea pesukinnas ja kuorintavoide tehostaa hoitoa sen verran, ettei uutta selluliittia samaan tahtiin muodostu mitä ennen.

Pesukinnas on helppo tehdä. Asetat vain käden kaavaksi ja leikkelet, muista tehdä kättä isompi, sitä voi sitten helmposti pienentää, jos tulee ihan liian iso. Eri kokoiset on hyvä tehdä, sillä jokaisen perheenjäsenen on helppo valita oma koko joukosta. Näitä voi samalla tehdä enemmänkin niin ei haittaa vaikka osa on pesussa.Pesukintaille voi virkata oman pikku pesän vaikka vanhoista t-paidoistaMukavaa sunnuntaita

-Nelli-

6 kommenttia:

  1. Erinomainen idea. Otan tämän vinkin talteen vastaisuutta varten. Mukavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pojat ainakin kiittelivät kovasti kun saivat testata niitä heti suihkussa. Itsekkin tykkään pesukintaista enemmän kuin muista pesuvehkeistä. Joulun alla katselin niiden hintoja ja kauhistelin...Niin helppo totetuttaa itsekkin.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!