lauantai 28. tammikuuta 2017

Pojan kanssa samikset

Aikanaan kun tyttöni oli pikkuinen, oli kiva tehdä samisteluvaatteita hänen kanssaan, tytöllä on nykyään tiukka linja, että samistelu ei ole ok. Toki meillä joitain samoja on mutta eri väreissä vähintään. Täysin samaa ei saa olla. Siksi olikin ihana tehdä nuorimmaisen kanssa samisteluvaatteet meille. Minulle leggarit ja pojalle paita samasta kuosista. Tämän verran voidaan aina olla samiksia.

Meillä kun ollaan SW faneja koko porukka, niin pakkohan minun oli ostaa Eurokankaasta lähes vika pätkä tätä kangasta. Ensin toki suunnittelin pojalle ihan muuta mutta sitten halusin ehdottomasti itselleni leggarit töihin. Ihanaa kangasta todella. Pari kertaaa pestykkin eikä ole menneet miksikään. Kyllä kannatti ostaa. Nämä leggarit siis yhdet harvat vaatteet mihin olen uuden kankaan hankkinut. 

Töissä tosin leggarit eivät saaneet hyvää vastaanottoa, sillä koko luokka oli sitä mieltä, että SW on poikien juttu, eikä tytöt voi sitä katsoa tai käyttää siitä vaatteita. Siitä päästiinkin hyvään keskusteluun lasten kanssa. Nykyään on siis ihan ok, että minä pidän tästä elokuvasarjasta ja käytän näitä leggareita.


Takki: Cubus
Leggarit: itse tehdyt
Tuubihuivi: itse tehty
Kengät: SPR KonttiHärdellin super upee paita


Mukavaa päivää

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Mut noihan on ihan mahtavat, leggarit ja paita! Ja todella hyvän väriset 😍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös. Tuosta paidasta on tullut pojan lemppari ja se pitäisi olla päällä yötä päivää :)

   Poista
 2. Mahtavat legginsit:) Oikein hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 3. Minäkin toivon, ettei olisi mitään mihin tyttö tai poika ei voisi puketua, hyvät asennekasvasvatusleggarit siis sinulla. Ei varmaan ennen ole sinun vaatetta näillä sanoilla kehuttukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää oli minulle ihan uusi juttu ja opin itsekkin aika paljon siinä keskustelussa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!