maanantai 9. tammikuuta 2017

Paita ja toppi ne yhteen soppii

Nyt alkaa arjen aherrus, voi vain muistella niin upeaa lomaa, sen viettelevää kosketusta, kiireettömyyttä ja seikkailuja. Rauhallista tahtia ja nautintoa. Blogi alkaa päivittyä nyt milloin sattuu ja postaukset harvenee. Niin kuin aikaisemminkin. Mutta mitä siitä, nautitaan vielä hetki niistä viimeisen lomapäivän viimeisistä säteistä. Muistellaan eilisen samettista silitystä, kaunista maisemaa ja tietenkin minun vanhan paidan tuunausta. Eihän tästä nyt millään tahdo päästää irti, ei sitten millään. Nyt ei auta kuin odottaa ihanaa tulevaa kesää ja kärpäsiä.

Nyt kun olen tehnyt aika paljon omasta tyylistäni poikkeavia vaatteita niin oli pakko keskittyä etsimään kadotettu hippityttö. Lumppulaatikossa on aika monta koristeellista paitaa, jotka ovat jostain kohtaa vähän rikki mutta ne ovat silti loistava pohja tehdä uusi vaate. Näin päätin tehdä tämän paidan kanssa. Lumppulaatikosta löytyi myös toppi, joka oli etu-ja takakappaleelta erilainen, toppi oli tietenkin minulle ihan liian pieni mutta sopi hyvin kuitenkin omaan suunnitelmaan ja tilkkulaatikon penkomisen jälkeen löytyi sopiva tilkunpalanenkin. Osat oli löytyneet ja ei kun hommiin. Ja lopputulokseksi oli tarkoitus saada tunika, joka henkii samanlaista fiilistä kuin minun lempitunikani. Tämän jälkeen on pyyhittävä tomut jaloista ja aloittaa arjen aherrus energisesti ja idearikkaana.


Paidan, topin ja tilkun lisäksi tunikaan laitettiin erilaisia pitsejä ja koristenauhoja. Osa pitseistä irotin topista. Oli ihanaa pukeutua viimeisenä lomapäivänä ihan siihen omaan tyyliin. 
Mahtavaa viikkoa teille kaikille!

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Tulipa näyttävä tunika, ihan sinun näköisesi. Oikeata boho chic- tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä on kyllä ihan mun toinen iho 😊

   Poista
 2. Voi että kun sulla on mielikuvitusta nähdä, mitä mistäkin vois syntyä! Ihan kahdehdittavaa:) Ei mulle vaan olis tullut mieleen mitä tuostakin paidasta voisi syntyä. Siitä tuli upea:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä enemmä tekee ja tuunaa, sen enemmän haluaa kokeilla ja testata ideoitaan. En minäkään aina tiedä miltä lopputulos näyttää. Mutta tämä tyyli on mulle todella rakas ja helppo mun toteuttaa, nämä muut mitä on välillä blogissa onkin mullekin hankalia kun eivät ole tätä boho tyyliä varsinaisesti.

   Poista
 3. Todella kiva tunika! Ihan sinun näköisesi!

  VastaaPoista
 4. Sulla on kyllä tuo taito hyppysissä. :) Mun mielikuvitus ei riittäisi näihin tuunauksiin, valitettavasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan varmasti riittää. Mielikuvitus kun kasvaa sitä mukaan kun tekee. En minäkään aluksi saanut mitään aikaan, enkä tahtonut keksiä mitään.

   Poista
 5. Onpa onnistunut tuunaus, hyvin pysynyt sama tyyli mutta silti kuin ihan eri vaate :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin, että tyyli säilyy samana vaikka yhdistinkin uusia asioita paidän ympärille.

   Poista
 6. Tuo on just sun näköinen tunika! Ihanan romanttinen ja rönsyilevä!
  Mukavaa uutta viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näissä lumpuissa on niin hyvä olla :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!