keskiviikko 4. tammikuuta 2017

Neule ja miestenpaita, kuiskauksia Luonnontieteellisessä museossa

Loma, mikä ihana asia. Saa ommella, saa touhuta asioita mitä ei arkena jaksa tai ehdi. Eilen oli Härdellin oma päivä. Isoveikka oli töissä, joten Härdelli sai päättää mitä tehdään ja pojalle oli aika selvä peli mitä haluaa. Hänen mieliinsä oli jäänyt meidän päivä Luonnontieteellisessä museossa ja ravintola päivällinen O' Learys ravintolassa. Ja nyt kun osaa lukea itse niin halusi lähteä kokemaan kaiken sen uudelleen. Oli oikein kiva vierailla siellä pitkästä aikaa. On myös ihana antaa lasten välillä päättää mitä tehdään, tulee loistava päivä näin. Luonnontieteellisen museon omille sivuille pääsee tästä.
Olen ollut niin tyytyväinen myös siihen, että ei ole mitään painetta lähteä lomaksi minnekkään kun kaikkea voi tehdä ihan täälläkin, enkä kyllä jaksaisikaan. Niin kauhea hulabaloo on ollut koko vuoden, että tämä pysähdys on tehnyt niin hyvää. Ja hei, ollaan saatu kunnolla luntakin ja tiedätte varmaan mitä se tarkoittaa...Kyllä vain pulkkamäki ja lämmin kaakao.


Museoon puin tunikan, jonka tein liian pienestä neuleesta ja miesten paidasta. Näitä tunikoita on helppo tehdä, kun ei tarvitse kuin leikata neuleesta helmaosa pois ja miesten paidasta helma taas käyttöön. Ommella ne yhteen ja se on siinä. Taskun tein tosin vielä paidan hihasta ja taskusta tuli niin söpö, että tulen tekemään näitä kyllä enemmänkin. Asuun yhdistin myös itse neulotun pipon sekä tuubihuivin, tuubihuivi onkin ollut blogissani enemmän nyt esillä vaikka neuloin sen vuosia sitten. Olalla keikkui vanhoista farkuista tehty olkalaukku ja jalassa Kierrätyskeskuksesta hankitut nilkkurit.

Tällä reissulla törmättiin kaupassa Nupulle sopivaan leluunkin ja se oli pakko ottaa mukaan. Arvatkaa vain oliko Nuppu iloinen tästä ihanasta lelustaan.

Oikein ihanaa päivää

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihana! siis oikeesti, aivan ihana. Taidan tehdä samanlaisen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tee ihmeessä, tää on helppo ja nopea toteuttaa. Laita sitten minulle linkkiä, niin tulen katsomaan valmista työtäsi :)

   Poista
 2. Ihana lelu Nupulle:)
  Kiva päivä teille,tuonne Luonnontieteelliseen pitää mennä seuraavalla reissulla,edellisestä on liian pitkä aika ,ja se kai saneerattiinkin välillä.
  Kiva asu:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä hauska paikka. Härdelli tykkää niin luonnosta ja maapallon syntyjutuista, että kierros käydään todella rauhassa tutkien.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!