maanantai 12. joulukuuta 2016

Vanhoista neulepaidoista söpöä ja ihanaa

Tuunaus on oikeasti ihanaa, se on oivaltamista ja kokeilua. Aina ei voi olla varma siitä millainen lopputulos on kun matkalla voi muuttua ajatukset nopeastikkin. Nautin myös siitä, että nään miten moneen muotoon yksi asia voi muuttua. Olen useasti myös aika ylpeä idoistani ja toteutuksistani. Toki välillä epäonnistuu kun ajatus ja lopputulos ei oikein kohtaa mutta onneksi aina voi tehdä jotakin uutta jos ei ensimmäinen ole hyvä. Tämän postauksen työ on yksi minun suosikeistani, tuli aika ihana vaikka ajatus oli aluksi ihan toinen mutta matkanvarrella työ muutti hieman muotoaan.

Tein vuosi sitten suloisen punaiset lapaset ja pipon, materiaalia jäi yli vain etukappaleen verran niin, että taskut ja hiukan etukappaletta saisi hyödynnettyä. Laitoin jämät odottelemaan parempia ideoita ja idean lopputulos on sitten tämä. Tarvittiin vain yksi levahtanut paita, toisen paidan jämäosat sekä langan jämä, yksi nappikin löysi tiensä tähän tuunaukseen. Kyllä taas kelpaa tyttösen.

Muihin vaatteisiin on pakko kommentoida, että koko asu on Kierrätyskeskuksesta, tuunatut ovat ilmaisosastolta ja muut vaatteet on ostettu, valkoinen paita maksoi 1,50, Farkut maskoivat 5€, neuletakki 5€ ja saapikkaat maksoivat huikeat 10€. Eli halvalla sain upean asun ja säästin luontoa.
Ihanaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

8 kommenttia:

 1. Voi hauskaa, kaulaliinassa on taskut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy sitä olla, jos vaikka joskus on vaate, jossa ei ole taskuja niin kaulaliinassa sitten on :)

   Poista
 2. Ihanuuksia nämä tuunauksesi ja upeita kuvasi.

  VastaaPoista
 3. Oletpas käynyt lähellä ottamassa kuvia.. vaiko vallan asut samalla suunnalla? Olet inspiroinut minua uudistamaan vanhoja asujani uuteen uskoon..
  Nyt naulakossa odottaa virheellisesti ostettu takki, josta ajattelin viittaa/ponhoa tehdä, sen (teko)karva vuorista ja 1/3 villatakkini uhrata siihen projekstiin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käydään aina välillä tuossa Viikin Prismassa asioilla. Ei siis asuta tuossa missään lähellä :) Olen pitkään halunnut mennä tuonne kalliolle ja nyt se sitten tehtiin ja olipahan näkymät. Auringon lasku oli aikas magee :)
   Hienoa, että olet saanut ideoita ja voit hyödyntää niitä omassa pukeutumisessa. Tästä tulee todella hyvä mieli :) Kiitos paljon kommentistasi.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!