lauantai 17. joulukuuta 2016

Pepin suklaapallotVarsinkin kaikki 80-luvun nuoret muistavat varmasti nämä nopeat ja helpot suklaapallerot, jotka löytyivät ainakin Koululainen- lehden sivulta, olikohan ollut jopa joulunumero, jossa oli monta ihanaa karkkiohjetta mutta tämä taisi jäädä elämään parhaiten niistä. Reseptikin oli todella helppo mutta itse testasin nyt Dan Sukkerin- reseptiä ja tuli kyllä ihanat tästäkin. Tuossa koululaisen reseptissä ei ollut tomusokeria mutta muutoin samat ainekset, jotkut laittavat joukkoon myös kahvia. Päälle voi pyöritellä kookoshiutaleita, strösseleitä tai kaakaojauhetta. Ihan mitä itse haluaa vain laittaa. Nämä on niin helppo ja nopea tehdä, että jos tulee yllätysvieraita niin näistä saa hyviä tarjottavia. Myös jos tulee valtavan kova makean nälkä niin näillä kyllä sekin saa aika helposti pois, ei tarvitse nimittäin montaa syödä kun makean himo on tiessään.


Oma nuoruus tuli mieleen ja lapsetkin pääsivät kivasti osallisiksi 80-luvun nostalgiaan. Ja voihan näitä tehdä myös jouluksi kahvipöytää koristamaan. Ja taas alkoi tehdä mieli näitä ja ei kun keittiöön.


Nautinnollista lauantaita 

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Voi, mä niin muistan, kun kaverin kanssa tehtiin näitä makean nälkään. Epäilen, että nykyään ei pystyisi yhtä monta syömään kuin silloin. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vakuutan, että sen yhden jälkeen ei tee mieli enää yhtään...Ovat kyllä niin tuhtia tavaraa, huh :) Mutta makean nälkä häviää kyllä hyvin ja olo on makoinen.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!