maanantai 19. joulukuuta 2016

Paperitähdet sanomalehdestä ikkunalle

Meillä ei yleensä koristella muuta kuin olohuone ja lapset saavat koristella halutessaan myös omat huoneensa mutta tulin kuitenkin siihen lopputulokseen, että ruokailutilaan pitää jotakin pientä saada, muutakin kuin kynttilät. Ja kun nyt meillä on testissä kierrätys niin sanomalehdet tarttui käteen tälläkin kertaa. Ihan mahdottoman hieno askartelumateriaali tuo sanomalehti.

Leikkasin tähtiä ja kiinnitin kaksi tähteä yhteen. Taitoin ne auki ja yhdistin ne siimalla. Helppo, nopea ja yksinkertainen tapa koristella, tuli ihan hauska koriste, jota voi jatkaa tuosta helposti erilaiseksi halutessaan. Tähdet voi myös tehdä erillisiksi ja kiinnittää kuuseen. Tai tehdä pitkä köynnös jonka laittaa kuusen ympärille. Tähdet voi myös koristella tai maalata. Itse halusin pitää ne luonnollisen värisinä, ovat hauskoja.

On ollut hienoa nähdä miten paljon aivan ihania joulukoristeita olen tehnyt ja kaikki maksoi vain 0€. Materiaalit löytyi helposti omasta kodista tai pihasta. Tätä samaa ideaa jatkan kyllä ensi vuonna taas. Sen verran paljon kaikkia hyviä ideoita löytyy koristeisiin esimerkiksi Pinterestistä. Joulun taikaa kierrättämällä, onnistuu hyvin. Koristevinkkini löytyy bannerin alapuolelta tai klikkaa tästä.

Ihanaa alkanutta viikkoa

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Onpa tosi kiva idea! Mun silmään sanomalehtitähdet sopii hyvin, ei kaiken tarvitse aina olla kliinisen kaunista. Taidetaankin 4v-tyttäreni kanssa kokeilla näitä myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä tykkään myös hiukan epätäydellisyydestä, se kiehtoo. Näitä on kiva tehdä lasten kanssa :)

   Poista
 2. Teilläkin on nyt ikkunassa Tuiki tuiki tähtönen! Kaunis idea.. Ja miten ihania lahjoja!

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!