tiistai 6. joulukuuta 2016

Mitä tapahtuu kun 7 vuotias sisustaa

Meillä todellakin lapset saa itse sisustaa huoneitaan ja me vain hiukan autetaan jos on tarve siihen. Eli Härdellin ajatukset koitimme saada toteutettua niin kuin hän sen ajatteli, vaikka itse järjestys tulikin meiltä aikuisilta niin sisältö on juuri sitä mitä Härdelli on ajatellut. Kaikki lähti keskustelusta, että mihin laitamme kuusen kun olohuone on muuttunut niin paljon, että kuusen paikka on hankala.
Härdelli sitten päätti, että hänen huone laitetaan uusiksi äidin tekemä jättirahi, joka on kaikkien suuri suosikki siirtyy Härdellin omaan huoneeseen ja näin hän saa oman pikku pesän sinne. Isoveljeä se ei enää haitannut kun isoveljellä on oma farkkuinen jättirahi jo huoneessaan mutta me muut oltiin hiukan naama väärällään kun ihana löhönurkka katosi olohuoneesta. Mutta tilaa tuli ja Härdellin huone muutui hauskaksi farkkuhuoneeksi. Vai mitä sanotte?


Vähän linkkejä, joissa voi käydä katsomassa mitä nämä kaikki omituisuudet ovat. 
Jättirahi on ollut iso hitti niin meillä täällä kotona kuin feissarin eri ryhmissäkin. Rahin voi toteuttaa monella tavoin, joko laittamalla leikkuu- ja ompelujätettä sisälle tai ompelee vetoketjun ja laittaa säilytykseen peittoja ja tyynyjä tai pehmoleluja.
Farkkuinen säkkituoli taas on täytetty pehmoleluin ja alunperin ajatuksena oli, että se toimittaa avaruuskapteenin tuolin osaa mutta nykyään se on vain säkkituoli.
Miesten paidasta tehty jättityyny on ollut kovassa käytössä ja siitä on tykätty paljon. Tyynyn kravaattia pitäisi hiukan ehkä ojentaa nykyisin kun on alkanut kuristaa tyynyn kaulusta aika pahan näköisesti. Pojan yksi lempi tyynyistä.
Ihanaa itsenäisyyspäivää teille kaikille! -Nelli-

4 kommenttia:

 1. Tuo jättirahi on kyl makee ♥ Ei mikään ihme, että poika halusi sen omaan huoneeseensa =) Mäkin haluaisin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ollut kovan riidan kohde kun oli tuossa olkkarissa. Nyt ei tarvitse kenenkään riidellä enää siitä :)

   Poista
 2. Tosi kivalta näyttää! Meilläkin lapset haluaa itse sisustaa omaa huonettaan. Kaiken muun kestän vielä, mutta en seinille ripustettuja kuvia ja killuttimia :P Ja niitähän sieltä seiniltä nimenomaan löytyy!! :D Joskus pitää vaan luopua omista visioistaan ja päästää lapsi toteuttamaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lapsen huone, lapsen tahto. Ja oikeastaan huoneista tulee paljon hienompia kun heillä se mielikuvitus lentää, me aikuiset jämähdetään siihen yhteen malliin.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!