perjantai 9. joulukuuta 2016

Minun kierrätysjouluni


Huomenta!

Suunnittelin ja mietin tarkkaan sitä, että miten toteutan tämän vuoden joulun. Halusin kokeilla miltä näyttää kierrätysmateriaaleista tehdyt koristeet ja nehän toimii erittäin hyvin. Minusta ainakin. Kuuseen tein muutamia koristeita, loput on lasten tekemiä ja muutama koriste lapsille erittäin tärkeitä.
Päätin olla laittamatta kiiltäviä härpäkkeitä vaan pelkästään valot saavat loistaa kuusessa. Kuusi on niin suloisen pieni, että saadakseni sen nätimmin esiin, laitoin kuusen alle ison matkalaukun ja kuusen matoksi vuohen taljan. Näyttää suloiselle vaikka ei nyt kuvista kovin hyvin näy. Olisi pitänyt ottaa suunnitelmastakin kuvia.
Vaikka olen joka vuosi tykännyt meidän kuusesta, kun lapset saavat sen koristella, aikuiset eivät saa siihen hommaan tulla sekoittamaan, niin kyllä vain tämäkin kuusi on hieno, vaikka minun käsialaa onkin tällä kertaa. Lapsetkaan eivät tosin yhtään valittaneet tästä, tykkäävät itsekkin paljon tästä kuusesta.Söpö odottelee jo kovasti


Siellä se matkalaukku kurkkii. Idea sopii tähän todella hyvin.


Leikkuujätteestäkin sain suloisia koriteita.

Lapsen tekemä tonttukin kurkistelee oksilla ja nuo nalletontut onkin meillä joka vuosi kuusessa möllöttämässä. Lasten suosikit.


Söpö vahtii lahjoja hyvin. Iso kori on Kierrätyskeskus löytö viime keväältä. Normaalisti säilytän siinä lankoja mutta nyt se saa olla lahjojen säilyspaikka.

Lapsen tekemä enkeli pääsi latvaan laulelemaan joululauluja

Joulukorteista kuusenkoristeita

Lahjat on kääritty sanomalehtiin tai olen tehnyt lahjalaatikoita tapeteista. Sopii jälleen hyvin kuvaan


Mukavaa viikonloppua

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Tykkäsin leikkuujätesydämestä.

  VastaaPoista
 2. Taas on kierrätysvelho keksinyt vaikka mitä kivaa. Tuo matkalaukkuidea on loistava. Ole itse tehnyt myös joskus vanhoista joulukorteista uusia joulukortteja :) Olen jouluihminen ja odotan jo joukuuta niin voin alkaa fiilistelemään sitä. Vielä marraskuussa tai peräti lokakuussa en joulujuttuja halua vielä ajatella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänä vuonna onkin kiva ottaa vanhat jutut esiin ja muistella tätä joulua kun näitä suunniteltiin ja tehtiin.

   Poista
 3. Siis ekana putosin puusta, mutta sitten tajusin, että tämä postaushan on arkistojen aarteita :)

  Tunnelmallista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahahah, juu tämä postaus on viime vuodelta. Meillä alkoi hiukan erilainen joulu kokonaisuudessaan. Koska olen kierrättäjä ja refashionista niin tämä oli aika itsestään selvää, että sama meno jatkuu myös joulun vietossa.

   Poista
 4. Ihania nuo sydämet! Ehkä tässä voisi itsekin alkaa pikku hiljaa miettiä joulujuttuja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minun ei pitänyt alunperin miettiä ollenkaan mutta nyt on tullut mietittyä siitä huolimatta ja kohta varmasti laitan viime vuoden kierrätyskoristeetkin samaan postaukseen.

   Poista
 5. Ihana kuusi! Minä olen yleensä koristellut meillä kuusen, poika taas pystyttää sen. Se on muovikuusi joten hän rakentaa sen kuin legoasetelman :) Nyt kun poika on isompi olen ottanut hänet mukaan koristamiseenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä yleensä on se tapa, että lapset koristelee kuusen ja aikuiset pysyy siitä hommasta pois :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!