Translate

perjantai 9. joulukuuta 2016

Minun kierrätysjouluni


Huomenta!

Suunnittelin ja mietin tarkkaan sitä, että miten toteutan tämän vuoden joulun. Halusin kokeilla miltä näyttää kierrätysmateriaaleista tehdyt koristeet ja nehän toimii erittäin hyvin. Minusta ainakin. Kuuseen tein muutamia koristeita, loput on lasten tekemiä ja muutama koriste lapsille erittäin tärkeitä.
Päätin olla laittamatta kiiltäviä härpäkkeitä vaan pelkästään valot saavat loistaa kuusessa. Kuusi on niin suloisen pieni, että saadakseni sen nätimmin esiin, laitoin kuusen alle ison matkalaukun ja kuusen matoksi vuohen taljan. Näyttää suloiselle vaikka ei nyt kuvista kovin hyvin näy. Olisi pitänyt ottaa suunnitelmastakin kuvia.
Vaikka olen joka vuosi tykännyt meidän kuusesta, kun lapset saavat sen koristella, aikuiset eivät saa siihen hommaan tulla sekoittamaan, niin kyllä vain tämäkin kuusi on hieno, vaikka minun käsialaa onkin tällä kertaa. Lapsetkaan eivät tosin yhtään valittaneet tästä, tykkäävät itsekkin paljon tästä kuusesta.Söpö odottelee jo kovasti


Siellä se matkalaukku kurkkii. Idea sopii tähän todella hyvin.


Leikkuujätteestäkin sain suloisia koriteita.

Lapsen tekemä tonttukin kurkistelee oksilla ja nuo nalletontut onkin meillä joka vuosi kuusessa möllöttämässä. Lasten suosikit.


Söpö vahtii lahjoja hyvin. Iso kori on Kierrätyskeskus löytö viime keväältä. Normaalisti säilytän siinä lankoja mutta nyt se saa olla lahjojen säilyspaikka.

Lapsen tekemä enkeli pääsi latvaan laulelemaan joululauluja

Joulukorteista kuusenkoristeita

Lahjat on kääritty sanomalehtiin tai olen tehnyt lahjalaatikoita tapeteista. Sopii jälleen hyvin kuvaan


Mukavaa viikonloppua

-Nelli-

2 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!