tiistai 20. joulukuuta 2016

Lahjavinkki: HerkkukaakaoSen jälkeen kun esikoinen muutti pois kotoa, olen joka joulu tehnyt hänelle herkkukaakaota lahjaksi. Joka joulu on lahja näyttänyt erialiselta ja tänä vuonna kun on kaikenlaisia purkkeja ja purnukoita hänen paketeissaan niin myös tämä jatkoi samaa linjaa. Herkkukaakao on yksi suurempia nautintoja mitä voi olla, Ja nautintoa voi lisätä vielä vaikka laittamalla jalkakylpy kylpypommien kanssa. Väsynyt olo katoaa kyllä saman tien kun hiukan itseään hemmottelee. Tai, minä nyt hemmottelen itseäni aina ja siksi haluan jakaa tätä ihanaa hemmottelua myös muille ja ehdottomasti omalle tytölleni, joka on tämän todella ansainnut.
Vain kuvien kanssa tuli ongelma kun en osannut valita mitkä kaksi kuvaa laitan tänne niin laitoinkin sitten kaikki kuvat. Ei haittaa yhtään, minä kun tykkään herkutella myös silmilläni.


Herkkukaakao erittäin helppo tehdä ja minulla maksoi ainoastaan sisältö. Puhdistin tarkkaan ja hyvin vanhan lasipurkin, kannen voi maalata tai muuten peittää. Itse käytin virkattua pikkuista liinaa tähän. Liina taas on irroitettu rikkinäisestä päiväpeitosta. Liinaa voi käyttää lasin alusena kun juo herkkukaakaota tai myöhemmin laittaa vaikka kukkaruukun alle. 
Herkkukaakao koostuu ihan vain kaakaosta, vaahtokarkeista ja piparminttutikuista. Lämmitetään maito, johon kaakao laitetaan, pinnalle vaahtokarkit ja lusikan virkaa toimittaa piparminttutikku. Mmm, niin hyvää.

Ihanaa tiistaita kaikille

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Kiva ja kaunis lahja.Itse en ole kaakaon ystävä mitenkään,mutta sellaiselle joka tykkää tuo on ihana lahja:) Hyvää joulun aikaa sinulle ihanainen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on kaakaon juojia talossa monen monta ja tämä maistuu kyllä meille kaikille myös. Mutta tämä on tyttöni herkkua :)
   Kiitos, Hanukkah Sameach!

   Poista
 2. Oi nam nam! Ihana idea ja voi herkutella ihan silmillä! Ihanaa ja leppoisaa vuoden pimeintä aikaa sinne. ♡♡

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!