torstai 15. joulukuuta 2016

Lahjavinkki: Flanellipaidasta pestäviä meikinpoistolappuja ja niille rasia

Tänä jouluna päätin, että tyttäreni ansaitsee hiukan enemmän hemmottelua kuin aikaisemmin, siksi olen tehnyt hänelle ihania, lämpöisiä lahjoja. Osa on pyydettyjä ja osa sitten jotain muuta. Tuossa kesällä sain vinon pinon kasseja ja pusseja, joissa oli tytön käytöstä poistettuja vaatteita ja muuta tavaraa. Osa meni suoraan Hope- yhdistykseen mutta osa jäi minulle tuunaukseen ja nyt tyttö saa yhden vaatteensa takaisin hiukan toisessa muodossa vain.
Hän nimittäin poisti yhden flanellisen yöpukunsa, jossa housuosa oli ihan loppuun käytetty mutta paita oli vielä hyväkuntoinen, asua en siis voinut laittaa Hopelle mutta niistä saa tehtyä ihanan pehmeät pestävät pesulaput kasvoille. Pesin myös rasvapurkin, jonka tuunasin uuteen tehtäväänsä sopivaksi. Pakettiin kuuluu myös pesupussi, joka on tehty pitsiverhon jämästä. Kaikin puolin söpö lahja tytölle.


Tarvikkeet:

- pehmeää materiaalia, esimerkiksi flanellia tai froteeta
- rasia 
- narua
- kuumaliimaa
- pala pitsiverhoa
- vetoketju

Leikkaa ensin pyöreitä kappaleita, jotka mahtuvat hyvin rasiaan, aseta kaksi kappaletta päällekkäin ja ompele yhteen saumurilla. Liimaa narua rasian ympärille. Tee pesupussi. Valmis. Lahjapussin tein aikakauslehden sivuista. Lahjapussin ohje löytyy täältä.


Oikein ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Onpas todella söpöjä! Tykkään niin näistä kierrätysjutuistasi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Nää kierrätysjutut on mun sydäntä lähellä. Kiva tehdä ja jakaa muille.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Tykkään itse todella paljon näistä pestävistä pesulapuista, olen tehnyt eri materiaaleista mutta flanelli tuntuu parhaimmalta kyllä. Ihanan pehmeitä.

   Poista
 3. Onpa tosi hyvä idea! Flanelli tuntuu varmasti ihanalta iholla ja pestävyys on iso plussa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on oikein pehmeää flanellia, ihanan tuntuista. Ihan varmasti on tytön mieleen tämä lahja.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!