torstai 8. joulukuuta 2016

Lahjaidea: KylpypommitOlen halunnut oikein kunnolla hemmotella tyttöäni tänä jouluna ja lahjat ovat tarkkaan mietitty ja suunniteltu. Raskaan työn opiskelut vaatii aina veronsa. Muistan itse miten väsynyt olin ensimmäisen vuoden jouluna. Siksi yhteen pakettiin tyttö saa erittäin tärkeän hemmottelu apuvälineen, nimittäin kylpypommit. Nämä pommit ovat kova sana nyt myös feissarissa ja Itsenäisyyspäivänähän kokeilin niitä itsekkin, yhdestä taikinasta tulee iso määrä ja moni kaveri saa omat lahjansa jos haluaa näitä tehdä. Itse jätin meille tänne osan.
Koska perheemme on allergiaan taipuvaisia sekä migreeni on meidän vieraamme niin vaihdoin tuon reseptin tuoksyöljyn saunaöljyyn. Tuoksu ei ole vahva vaan miedon raikas, eikä aiheuta kohtausta kenellekkään. Teetäkään en ostanut vaan kaapista löytyi tee, jota kukaan ei oikein tykkää juoda. Sopii siis tähän sekin. Ainoastaan jouduin ostamaan juuri tuon tuoksuöljyn sekä ison purkin soodaa. Resepti kylpypommeihin löytyy Rakkaudella Nöpsö- blogista. Suosittelen lämpimästi kokeilemaan näitä pommeja. Helppoja tehdä ja nautinto on taattu.

Tytön purkki sisältää eläinaiheisia pommeja, pienimmät ovat tarkoitettu käsihoitoon ja isommat taas jalkahoitoa varten.  
Tehtiin myös söpö reseptikirjanen paketin mukaan. Tyttö voi tehdä itse pommeja lisää halutessaan.Jotta lahja olisi täydellinen, niin lahja tarvitsee myös hohkakiven.Ihanaa päivää

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Kiva idea! Mietin että hitsi kun ei ole kylpyammetta, mutta tosiaan voihan noita käyttää jalkakylpyynkin! :) Kiitos vinkistä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän pitää lähteä appiukolle, että saadaan ihan kylpyyn laitettua noita. Silloin kannattaa tosin tehdä isompia pommeja kun noita pitää laittaa niin monta muuten tuonne veteen.

   Poista
 2. Tuo on tosi kiva lahja-idea,olen itsekin joskus tehnyt noita kylpypommeja:)

  VastaaPoista
 3. Hauska idea. Pitääkin kokeilla joskus.

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!