torstai 22. joulukuuta 2016

Ihanaa joulua

Olen ostanut tänä vuonna itselleni etukäteen aivan ihanan joululahjan ja pääsette nyt näkemään tämän kaunokaisen. Muistatte varmaan meidän suursiivouksen, jolloin siirsimme minun ison vaatekaapin makuuhuoneeseen olohuoneesta. Työtila ja olohuone jäi vähän rempalleen mutta tämä upeus pelasti ja työtilakin pysyy nyt järjestyksessä. Lupaan, että pysyy.
Upea lipasto löytyi Kierrätyskeskuksesta ja oli todellinen löytö. Lipasto kunnostetaan vielä mutta tässä kohtaa en ruvennut stressaamaan sen kanssa. Kierrätyskeskus on kyllä mieletön löytöpaikka ja on ollut myös ihana olla mukana tutustumassa heidän toimintaansa. Kiitos ja kumarrus tästä vuodesta ja oikein hyvää joulua Kierrätyskeskuksen väelle.

Toivotan myös oikein rauhallista ja nautinnollista joulua kaikille lukijoilleni!

Meillä myös koirat odottavat joulua. Kun kuusi koristellaan niin tietävät, että jotain mahtavaa tapahtuu. Meillä on tapana laittaa lahjat kuusen alle sitä mukaa kuin niitä tulee, eikä lapset tosiaan revi niitä. Mutta kun tytär tulee jouluna kotiin niin kllä he kaikki menevät silloin katselemaan mitä kaikkea sieltä löytyy ja arvuuttelevat mitä paketeissa mahtaakaan olla. Se on todella suloista. Kaikki kolme lasta kuusen alla ja koiratkin siellä ihmettelemässä. Se on heidän perinteensä ja lahjat jäävät kaikki nätisti paikoilleen. Heillä on aattona hauskaa kun näkevät sitten mitä paketeista tuleekin, kertovat mitä luulivat niissä olevan ja mitä sitten niissä oli. Lapset suunnittelevat myös yhteistä tekemistä kuten tänään. Tyttöni menee Härdellin joulujuhliin ja keskimmäinen tenava menee omaan juhlaansa, sen jälkeen he kokoontuvat kotona ja katsovat leffaa ja tekevät yhdessä ruokaa. Kannattaa muuten seurata Käsityöblogien joulukalenteria, sinne pääset täältä. Aattoon asti tulee ihania jouluideoita monilta upeilta kädentaitajilta.

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Kaunis lipasto,hieno löytö:) Ihanaa joulua sinullekin:=)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekkin ihana? Olen aivan rakastunut tuohon lipastoon. Sain hyvin piiloon tarvikkeitani. Vaikka onhan niitä edelleen siellä sun täällä mutta ei niin paljon kuin ennen.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!