torstai 17. marraskuuta 2016

Villasukkia ja lahjapakettejaOlen jatkanut lahjojen tekoa tukka hulmuten. Tänä vuonna mennään aika tarkkaan lankalaatikoiden tyhjennyksellä, eli sukkia pukkaa koko porukalle moneen lähtöön. Ensimmäiset Sukkaset ovat jo valmiit ja niille on tehty myös suloinen paketti. Paketin materiaali on vanha tapetti ja koristeet on mitä sattuu tuosta "jämäroskalaatikosta" löytymään. Mikään ei ole niin hauskaa kuin se, että saa näitä "roskia" laitettua sinne tänne. Joulu on kyllä mahtavaa aikaa. Roskat sukulaisille meininkiä.
On hyvä tapa saada kaikki langanjämät ja tilkut, leikkuujätteet pois nurkista tekemällä niistä jotain kivaa lahjaksi. Lahjan saajan ei tarvitse tietää, että materiaalit ovat ns. jätettä. Monta kärpästä saa poistettua yhdellä iskulla. Jätteet pois nurkista, kierrätys ja tietenkin saajan iloinen mieli. Jokaisen päätettäväksi jää haluaisiko itse jätelahjoja tai tekisikö itse läheisilleen jätteistä lahjoja. Minä teen.


Super helpot Nemiran nyöritetyt villasukat onnistuu ihan aloittelijaltakin. Blogin ohje on helppo ja helppo seurata. Olen ennenkin linkin tänne heittänyt mutta laitetaan uusiksi.


Suloisia karvaisia maskotteja voi tehdä leikkuujätteestä. Pienemmistä paloista saa tehtyä avaimenperiä, joita voi laittaa monen monta erilaista roikkumaan vaikka reppuun

Novitan sukkalehden suloiset kansikuva sukat hyppäsivät seuraavaksi puikoille. Malli näyttää helpolle mutta jouduin pari kertaa ne purkamaan ennen kuin sain onnistumaan. 


Nämä selkeästi tarvitsevat lisää seuraa. 
Ihanaa päivää

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. Ihania sukkia! Mulla ei riittäis taidot eikä kärsivällisyys noihin, mut sä oot kyl tehnyt upeeta jälkeä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) En ole kovin montaa vuotta vielä neulonut itse sukkia. Pikku hiljaa olen opetellut. Nyt osaakin tehdä melkein mitä vaan mallia.

   Poista
 2. Kivoja sukkia ja ihania lahjapaketteja olet väkertänyt. Tykkään muistakin ideoistasi - meillä on samanlainen kierrätyshenkinen sielu selvästi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Kierrätyksestä tulee aika nopeasti elämäntapa kun sille vaan antaa pikkurillinsä. Hyvin mielenkiintoinen maailma ja paljon opittavaa koko ajan.

   Poista
 3. Aivan ihania sukkia. Melkein aloin jo kaiveleen puikkoja esiin kunnes muistin, että aikaa ei riitä nykyisiinkään käsitöihin XD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tunnu sitä aikaa olevan kyllä täälläkään niin paljon mitä itse tarvitsisin.

   Poista
 4. hienot sukat ja hieno paketti! Yhtään ei kyllä tietäisi, että saa lahjaksi jätettä ja ylijäämää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Koko ajan sitä miettii, miten saisi enemmän ja enemmän käytettyä kaikki mahdolliset osat ja jämät mitä löytyy.

   Poista
 5. Mahtavaa kun osaat tehdä kaikki lahjat itse;hienot lahjat teet:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osan teen kyllä. Mutta osa sitten hankitaankin.

   Poista
 6. Voi miten ahkeraa kierrätystä!

  VastaaPoista
 7. Ihan mahtavat nuo nyöritetyt sukat! Ehkä pakko laittaa itsekin semmoset jossain vaiheessa puikoille. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kyllä oikeasti aivan mielettömät. Super helppo tehdä mutta ovat näyttävät sukat.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!