sunnuntai 20. marraskuuta 2016

Viitta vanhasta villapaidasta ja kierrätyskankaasta

Välillä tekee mahtavia kangaslöytöjäkin Kierrätyskeskuksesta. Tämän viitan olen tehnyt jo viime keväänä mutta jotenkin se tuntui niin keskeneräiselle, että on roikkunut ompelutilassani näin pitkään, että vihdoin sain sen sellaiseksi kuin mielessäni näin. Joskus tosiaan minulla työt eivät ihan heti joistain syistä aina valmistu vaan niiden pitää saada hautua.
Materiaalit ovat siis kierrtäyskeskuksesta, villapaita on ilmaisosaston löytö ja kangas 3€ ostettu. Napit ovat vanhasta duffelista, nahkasomisteet on mieheni vanhasta nahkatakista tehdyt ja keinoturkis on jätepalaa, jota ompelin käsin yhteen saadakseni sen ommeltua hupun reunaan. Palat olivat hyvin pieniä paloja. Helman huolittelunauha on ompelijan jäämistöä. Toivottavasti pian saa kuvattua tämän myös päällä ja ulkona. Mutta koska viitassa ei ole vuorta niin se homma tehdään jossakin kohtaa keväästä.
Vihdoin ymmärsin sen, että mikä tästä viitasta puuttuu. Nyt se on enemmän minun tyyliin sopiva kun siihen on laitettu tuo turkisreunus.


Herkullista sunnuntaita

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Siinä sitä taas on TOSI KAUNIS! Voisin ihan kuvitella, että sulta kilvan ostettaisiin näitä viittojakin ja muita tuunauksia, jos niitä myisit. Hyvää alkanutta viikkoa sinne:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)
   Näitä on kyllä ihana tehdä.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!