Translate

sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Pikkujoulut perheen kesken sisältää askartelua ja jouluherkkujen maistelua

Näin meillä avataan aina joulukausi, glögillä ja joulun lämpimäisillä. Meille tuo joulun kotiin vihannestaskut sekä täytetyt voisarvet. jokainen saa aina maistaa yhden jokaista herkkua, loput menee pakkaseen odottamaan aattoa. Joululaulut raikaa ja Härdellin nauru täyttää meidän kodin ääriään myöden. Nappaa muuten nuo reseptit talteen linkeistä. Ovat todella hyviä herkkuja ja sopii joulun lisäksi myös uuteen vuoteen.

Tänä vuonna halusin myös askarrella uusia koristeita ja tarjoiluastioita, tähän mennessä ollaan käytetty yli kaksikymmentä vuotta vanhoja juttuja mutta nyt pikkuisen uutta ja kierrätettyä tietenkin. Olen järjestelmällisesti kerännyt Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta erilaisia astioita, tarkoituksena on ollut tehdä tarjoiluastioita ja nyt on kaksi valmiina, toisen saatte nähdä myöhemmin. Tämä ensimmäinen on hyvin boheemi, mikään ei oikein sovi keskenään yhteen mutta siitä tuli silti valtavan suloinen kapine ja miehenikin tykkää tästä valtavasti.


Näitä tarjoiluastioita on helppo tehdä, tarvitset vain erilaisia astioita ja näille materiaaleille sopivaa liimaa. Myös pesun ja lämmön kestävää. Näin astia kestää kulutusta pidempään, tietenkin yksi vaihtoehto on hankkia kerrosastiapidike ja porata astioihin reiät ja pujottaa pidike niistä. Mikä vain toimii, itse valitsin nyt liiman ja väleihin ilmaisosaston lasit. Tuli oikein hauskat astiat.


Nautinnollista sunnuntaita

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihania herkkuja,ja kiva idea tehdä tuollainen kakkuvati:) Hyvää ensimmäistä adventtia teille:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo tarjoiluastia on kyllä niin kiva :) Tykkään todella paljon.

   Poista
 2. Kivan kuuloiset pikkujoulut! Parasta onkin juuri oman perheen kanssa yhdessä jouluun valmistautuminen <3

  VastaaPoista
 3. Nam! Miten herkullisen näköinen kattaus! Nuo sarvet maistuisi mullekin =)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!