lauantai 26. marraskuuta 2016

Löytöjä omasta vaatekaapista

Minusta on aivan mahtavaa käydä "ostoksilla" omassa vaatekaapissa. Sieltä tosiaan saattaa löytöä vaikka mitä ihanaa ja käyttökelpoista, joka on pitkään ollut unholassa, kaapin syvimmässä osassa. Näin kävi jokin aika sitten kun siivosin vaatteitani ja löysin ihanat saapikkaat, jotka ovat nyt olleetkin kovassa käytössä. Tämä on kyllä todella loistava tapa saada uutta omaan vaatekaappiin. Mene ja tee löydöt omasta tarjonnastasi. Yhdistä vaate hiukan eri tavoin kuin aikasemmin tai jos on pitkään ollut piilossa niin laita vain päällesi. Se riittää. Itse olen todella äimistynyt siitä, että miten paljon minulta löytyy ihania vaatteita ja miten eri tavoin niitä voi yhdistellä.

Tämä villamekko on ommeltu kauan sitten, jo ennen Härdellin aikaa. Olin silloin paljon pienemmän kokoinen ja mekko oli mielestäni ihan liian suuri vaikka sitä pienensinkin. Kaava on kaikuja suoraan 80-luvulta ja tietenkin on monessa suhteessa väljä. Itse kaavaa en enää muista mutta Miss B mallistoa vaikuttaisi olevan. Mekkoa en ole laittanut kierrätykseen ihan siitä syystä, että materiaali on kuitenkin sen verran hyvää, että kun ispis tulee niin olisi voinut siitä muuta tehdä. Mutta enpäs teekkään. tästä tulikin yksi suosikki mekkoni ja tätä voi helposti myös käyttää töissä.

Tällä kelillä mekko toimii myös hyvin kirppiskierrosmekkona ja mitä ihanaa voikaan taas löytää kirppiksiltä? Synttärilahjaksi sain mieheltäni saapikkaat (en osaa sanoa ei kengille, olen vain ihminen) ja itse löysin ihanan neuleen, josta tulee varmasti kuvia myöhemmin. Saapikkaat ja neule sopii myös hyvin yhteen.Materiaali on kapeaa ribbi-neulosta.


Mekko: Itse ommeltu
Tuubihuivi
Saapikkaat: UFF
Takki: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Ihanaa lauantaita

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Hyvä kaappilöytö! Tykkään noista sun saappaista! Minulla on melkein samanlaiset, mutta varvas rupesi vilkkumaan kolostaan. Nyt rupesin miettimään että pitäisikö säästää ja askarrella joku steampunk-asuste.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Noi saapikkaat on kyllä ihan ykköset ja hei, kyllä kannattaa vaan lähteä itse tekemään. Saa täydellisen upeita kun tekee itse.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!