tiistai 18. lokakuuta 2016

Yli iso neulepaitaKylmyys kietoo jäätävät kätensä ympärilleni ja mikään vaate ei tullu riittävän karkoittamaan kylmää syleilyä. Ei tee mieli mennä ulos ja alkaa kaivata lämpöistä ja hellää kesää. Mutta sitä ei vain kuulu. Tulee syvä haikeus ja apea mieli kolkuttaa oveen. Tästä se alkaa, pitkä ja kylmä talviaika. Pakko alkaa miettiä, että mikä voisi lämmittää sekä mieltä, että kehoa, apuun on kutsuttava joka tytön paras kaveri Pinterest. aika nopeasti kun selailee kuvia alkaa ajatus saada muotoa. Mikään ei lämmitä niin paljon kuin ihanat värit, syksyn kauniit murretut värit ja tietenkin myös selainen minkä sisälle on ihana kääriytyä lämpimään. Siinä se siis oli, jättipaita langasta. Mikä mahtava tekosyy laittaa Netflix päälle, otaa hyvä asento sängyltä, puikot käteen ja aloittaa maraton. 

Jättineuleen sekä pipon ohjeet löytyvät Suuri käsityö-lehti 1/2013
Kyllä nyt lämmittää. Lankajämistä saa neulottua kivan myssynkin paitaan ja päälle heittää vielä vaikka kelsiliivin. Liivi on todella helppo tehdä. Ei välttämättä tarvitse ommella ollenkaan vaan leikata vain. Omani on leikattu ja ommeltu kelsinjämistä yhteen ja vain kädenteistä jäi palaset, joista saa sitten aikanaan vielä jotakin hassua. Klikatkaa ihmeessä linkkiä.

Tuubihuivinikin on vilahtanut useamman kerran blogissani ja tämä on helppo tehdä tilkuista ja jämälangoista. Mukavaa tiistaita

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihana neule,juuri sellainen johon voi kääriytyä ja vetää jalat koukkuun,tietysti hyvän kirjan ja teekupposellisen kera:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, juuri sellainen :) Lämpöiset neulepaidat kuuluvat syksyyn ja talveen. Niitä ei voita mikään.

   Poista
 2. Hei, poropeukalo täällä kyselee tuon raitapipon ohjetta. Löysyisikö täältä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, lehti jossa mekon ja pipon ohje on löytyy kyllä postauksesta. Eli suuri käsityö lehti 3/2013

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!