perjantai 21. lokakuuta 2016

Syysloman puuhaa


Syysloma on siitä hyvä keksintö, että silloin ei tarvitse lähteä minnekkään. Voi huilia ja keskittyä asioihin, joita ei ehdi muulloin oikein tehdä. Kuten nyt ompelua. Pitkät kyläilyt isovanhemmilla ja kavereiden kanssa leffailut ja syömiset. Kyllä mieli ja ruumis lepää ja jaksaa taas tehdä töitä hyvin. Ei kiire mihinkään, se on parasta.
Eilen meillä oli mahtava päivä kavereiden kanssa. Käytiin katsomassa Inferno ja Tatu ja Patu elokuvat. Tai siis osa meni katsomaan lasten elokuvaa ja osa sitten aikuisten. Sen jälkeen meille tekemään yhdessä ruokaa ja syömään. Tätä kaikkea ennen pitää tietenkin ommella itselleen taas yhdet uudet kalsarit jalkaan, jotka saattaa aiheuttaa hämmennystä ympärillä ja Härdelli haluaa esitellä hienoa villakangastakkiaan, jonka löysin taannoin Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta.

Eikös vaan ole komea takki? Neulepaita on juuri esitelty täällä ja on Härdellin lemppari.Liivi on itse tehty tilkuista ja paloista kokonaan, tuubihuivi myös tilkuista ja jämälangoista tehty ja pipo on tuunattu. Laitettu siis turkistupsu. Turkistupsuun ohje löytyy täältä.


Popot myös ilmaisosastolta. Tosin pitäisi laittaa vielä kerros vahaa pintaan.
Ihanaa viikonloppua

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Hienot! Hämmennystä on ihan hyvä aiheuttaa! Se olis niin kovin tylsää, jos kaikki pukeutuis samalla tavalla =)

  Mukavaa viikonloppua sullekin =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta, haluan myös erottua seinästä :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!