lauantai 22. lokakuuta 2016

Koiralle pesäTein aivan ihanan pesän Nupulle keväällä pervekkeelle ja nyt kun kukaan ei siellä partsilla enää viihdy kun on niin kylmä niin kannoin Nupun pesän sisälle. Vaikka meidän koirat ovat hyvin leimautuneet meihin niin välillä ne haluaa kuitenkin omaa rauhaa ja sen vuoksi on hyvä olla molemmilla omat pikku pesät. Joten nyt molemmat voivat valita paikkansa milloin haluavat ja kumpaan haluavat mennä pötköilemään. On niin mukavaa kun molemmilla tytöillä on jotakin omaa, Söpö ja Nuppu on nyt tyytyväisiä. Näistä voi vapaasti valita itselleen paremman vaihtoehdon.


Pohjaksi sopii joko hyllyn taustalevy tai hyllynosia. Itse valitsin tuon taustalevyn kun ei tarvitse tuota nostella mitenkään. Tee ensin laatikko hyllyn osista ja sen jälkeen mittaa laatikko hyvin ja tee sen mukaan korkea tyyny, jonka täytät ensin vanhan lattiatyynyn tai muun tyynyn siälmyksillä, näin tuo päälliosa on pehmeä. Sen jälkeen kaikki leikkuu- ja ompelujäte ja muu tekstiilijäte vain tyynyn sisälle. Vanhasta peitosta ja karvasta saa tehtyä hyvin tuohon päälle lämpimän feikkitaljan. Siihen ei tarvita mitään kaavaa kun leikkaa vaan vähän samansuuntaisesti kuin on nuo taljat ja vuoraa talja vanhalla peitolla. Helposti valmista. Kaikki osat löytyivät meiltä kotoa jo valmiiksi. 
VINKKI: Jos kotoa tai vanhemmilta löytyy vanha kelsiturkki niin siitä saa leikattua nopeasti taljan, jota ei tarvitse mitenkään huolitella tai vuorata. Ja on lämpimämpikin.
Nautinnollista lauantaita

-Nelli-

14 kommenttia:

 1. oi, oma pehmoinen sänky. Se on onnea.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ja parasta on se, että saa nauttia tuossa nurkassa ja haistella ihania ruuan tuoksuja kun kokataan ruokaa.

   Poista
 2. Voi miten suloinen pesä hauveleille:) Tuossa ne takuulla viihtyvätkin:)

  VastaaPoista
 3. Ihana! Sekä peti että koira. Tällaiset kuvat ei tee yhtään hyvää mun koirakuumeelle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän sama vika kun kattelee muiden suloisia tipsuvauvoja :D

   Poista
 4. Ihana peti. :) Ja vielä ihanampi koira teillä! <3

  VastaaPoista
 5. Ihana pesä! Onnellisella omistajalla näyttää olevan lokoisat oltavat :)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!