perjantai 28. lokakuuta 2016

Keskeneräistä työtä ei saisi esitellä

Niin sitä sanotaan, että keskeneräistä ei saisi esitellä mutta en voi valitettavasti enää odottaa tämän asian kanssa, vaan muutama kurkistus seuraavaan tuunaukseen on pakko antaa myös blogissa.
Meillä nimittäin tämä tuunaaminen ei ole vain minun juttuni vaan välillä myös mieheni osallistuu hommaan ja hänellä on aika projekti nyt käynnissä, nimittäin tuunata kenkiäni. Yksi kenkä on valmis ja toinen on kesken. Saatte siis pientä esimakua siitä, mitä on tulossa piakkoin tänne. Itse odotan jo kovasti, että kengät valmistuu ja pääsen kuvaamaan niitä. 

Vähän hidasta on päivitysten kanssa jälleen, niin paljon tekemistä työmaailmassa, ettei ehdi juuri edes vilkaista tänne. Toivottavasti saisin viikonloppuna kuvattua ja postattua taas kivaa tännekkin. Voitte tämän postauksen kommenttiboksiin antaa myös vinkkejä mitä haluaisitte blogissani seuraavaksi nähdä. Eli lukijantoivepostaus kyselyä tiedossa.

Työ: juhoeerikki


Mukavaa viikonloppua kaikille

-Nelli-

12 kommenttia:

 1. Taitava mies sinulla. Noista tulee hienot.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minustakin niistä tulee juuri sellaiset kuin halusinkin.

   Poista
 2. Miksi ihmeessä keskeneräistä työtä ei saisi esitellä? Tosi monissa blogeissa niitä näkee, minä teen koko ajan. Se vaan tekee asian mielenkiintoisemmaksi lukijoille, kun odottaa sitä valmista. Kunhan muistaa ristiinlinkittää saman projektin sivut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on sananlasku, joka menee kokonaisuudessa näin: Herroille ja hulluille ei pidä näyttää keskeneräistä työtä.

   Poista
 3. Kyllä minäkin esittelen keskeneräisiä töitä silloin tälöin. Vaihekuvat projektien etenemisestä on minusta hauskoja. Hyvältä näyttää miehesi projekti, näyttää olevan piirtäjän lahjoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, onhan minullakin paljon keskeneräisiä töitä täällä esitelty.
   Mies on todella hyvä piirtämään ja maalaamaan. Pitäisi joskus laittaa kunnolla esille hänenkin töitään.

   Poista
 4. Se on, että keskeneräistä työtä ei saa arvostella! :D

  Upealta näyttää kengät!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuokin on totta, että on tuollainen sananlasku mutta tämä on kokonaisuudessaan: Herroille ja hulluille ei pidä näyttää keskeneräistä työtä.
   Ja siis ei ollut tarkoitus kuin vain pelleillä tuolla. Ei siis vakavasti otettava asia. Paljon olen keskeneräisiä töitä näyttänyt täällä :)

   Odotan todella, että nuo tulee valmiiksi.

   Poista
 5. Olette kyllä molemmat niin lahjakkaita.Tosi hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Näistä on kyllä tulossa ihan älyn hienot...

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!