sunnuntai 18. syyskuuta 2016

Vanhoista farkuista peplum-toppi

Minulle on iskenyt nyt jätti iso innostus tilkkuvaatteisiin. Muutamia olen toki aikaisemminkin tehnyt mutta nyt iski kova hinku saada kaikkea kivaa tilkuista. Kaivoin jälleen farkkuja esiin ja niistä sain tehtyä suloisen peplum-topin ensi kesäksi. En tällä hetkellä oikein tarkene enää kuvata näitä kesähepeniä, joten pakko odotella ensi kesää. Tässä on käytetty kaavaa Burda 8/12 lehdestä, kaavan voi myös ladata burdan sivuilta.
Olen käyttänyt tätä kaavaa monessa muussakin ideassani, tykkään kaavasta paljon. Kuvassa olevat shortsit on myös esitelty täällä aikanaan. Shortseista kuvia löytyy täältä. Olen minishortsien ystävä ja en kainoksu ollenkaan selluliittejani. Parhaat kesäpöksyt ja hyvä pitää silloin kun ajaa fillarilla. Ja nuo shortsit sopii tämän topinkin kanssa oikein hyvin. Farkut on tuotu Kierrätyskeskuksen ilmaisosastolta. Kuvassa olevat kengät on löytyneet Kierrätyskeskuksesta 3€. Sunnuntait ovat aina päiviä, jolloin kiva lähteä kirppiskierrokselle.Ihanaa sunnuntaita

-Nelli-

2 kommenttia:

  1. Kaunis tuo toppi. Kiva kun nuo tuollaiset puseronhelmat on taas muodisssa. Tuon voisi melkein nähdä mielessään mekonkin yläosana tai yhdisteltynä samanlaisista farkkutilkuista tehtyyn kapeaan hameeseen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nuo helmat ovat olleet jo pitkään se juttu ja tuntuu etteivät ihan heti jää pois katukuvasta. Itse tykkään paljonkin näistä topeista. Farkkuhame voisi olla kyllä aika kiva juttu tuon kanssa. Katsotaan jos vaikka tekisin vaihtoehtoisen alaosan tuohon vielä joskus.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!