perjantai 23. syyskuuta 2016

Neule-huivi ja vanha vyö

Tuossa viime vuoden puolella innostuin testailemaan kaikkea aika överiä. Tein neule, huivin ja vyön yhdistelmän ja tykästyin siihen aika paljon. Tein saman tuunauksen heti perään uudelleen mutta hiukan eri tyylisenä mutta kuvaa ei tullut otettua ennen kuin vasta nyt tällä viikolla kun toinen neule oli ekaa kertaa päällä. Tämäkin tuli nimittäin vastaan tässä vaatekaappien siivouksen lomassa. Erittäin hyvä juttu, sillä tykkään myös tästä vaikka onkin, noh...tavallinen. Mutta se ei haittaa mitenkään, sillä toinen näistä on vähemmän tavallinen.

Aina ei tuunauksen tarvitse kestää pitkään, vaan nopeasti ja helposti voi saada vaatteen ihan eri näköiseksi. Tykkään itse tehdä kaikkein eniten juuri tällaisia nopeita muokkauksia. olen sen verran laiska ihminen.


Tämä työ on helppo tehdä ja sen voi toteuttaa joko liian pienestä neuletakista tai sitten liian suuresta tai sopivasta. jos haluaa istuvan niin kannattaa valita se pieni kokoinen.

Tarvikkeet:

Neuletakki
kaulahuivi
vyö

Poistin ensin neuletakin nappilistan pois, leikkaa vyö pieneksi ja ompele huivin ja neuletakin reunan väliin vyöosa kiinni. 

Työhön menee noin 15 minuuttia maksimissaan.Materiaalit:
Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto

Mukavaa viikonloppua 

-Nelli-

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!