sunnuntai 4. syyskuuta 2016

Minulla on ihana äiti

Pojan huppari ja kengät ovat ilmaisosaston löyöjä myöskin, shortsit taas ovat isoveikan vanhat

Tiedättekö, että minulla on ihan maailman paras äiti. Jos ette tienneet niin nyt tiedätte. Meillä nimittäin oli tuossa jokin aika sitten treffit Kasvihuoneilmiössä, sain taas tuunattavaa vinon pinon vaikka viimekertaisiakaan en ole saanut kunnolla käytyä läpi. Jotain olen kuitenkin ensimmäisen tuunauspinosta saanut aikaan ja sen esittelenkin tänään täällä vaikka en sitä päälläni suostu nyt kuvaamaan. Liian kylmä jo minun makuuni. Eli kyse on ihanasta kesämekosta.
kasvihuoneilmiö on kyllä aivan mahtava paikka, kannattaa tosiaan käydä siellä ainakin kerran elämässä. Tällä kertaa ei aikaa ollut niin paljoa, että olisimme syöneet siellä vaan kierrettiin nopeasti myymälä ja napattiin kainaloon mitä tarvittiin ja ei muuta kuin takaisin kotiin. Äidin kasseista löytyi taas paljon sellaistakin, jota ei tuunata vaan otettiin käyttöön ihan sellaisenaan.

Tyttären neuletakki on Kierrtyskeskus löytö myöskin. hinta oli 5€. Oikeasti ostin sen itselleni mutta tyttö tykkää käyttää sitä.


Oli aivan ihana päivä vaikka minun makuuni jo aivan liian kylmä ja vaatteenikin oli sitä luokkaa, että syksy jo kolkuttelee ovelle. neuletakki ja farkkuhame on kierrätyskeskuksen ilmaisosaston löytöjä ja toimii minulla nyt tulevan syksyn aivan loistavasti. En oikein enää osaa mennä shoppailemaan uusia vaatteita vaan mieluiten suuntaan aina kirppiksille tekemään löytöjä ja varsinkin ilmaisosasto jaksaa yllättää aina. toki neuletakki joutui nukanpoistoon ja muutenkin hiukan puunasin sitä ennen kuin se pääsi käyttöön mutta hyvä siitä tuli.Tällaiset löydöt tein Kasvihuoneilmiöstä

Mitäs sieltä äidin kassista sitten löytyikään? Yksi asia ainakin, minkä haluan esitellä nyt heti tässä, ennen tuunaus juttuja niin on kansio, jossa kasari luvun parhaimpia neuleohjeita. Ihan loistava juttu, pakko laittaa säästöön. Siitä voi vielä olla hyötyä. Nämä on hauskoja kun tulee niin oma nuoruus mieleen ja alkaa muistella mitä kaikkea tuli tehtyä, millaista oli muoti silloin, mitä itseltä löytyi kaapista. oli tavallaan -80 luku aika mahtavaa aikaa, nousukausi ja uutta tuli koko ajan helpottamaan ihmisten arkea. Ja taivaskanavat, videonauhurit, meille tuli ensimmäinen väritelkkari ja ja ..... Voi niitä aikoja.


enempää en esittele tässä vaiheessa tuota uutta tavarakassia mutta esittelenkin keväällä tullutta tavaraa, tästä kassista olen jo tehnyt yhden tuunauksen, harmittaa, etten sitä ole ehtinyt kuvaamaan päälläni mutta ehkä ensi kesänä ohjeen kera. On meinaan lopultaan aika helppo tuunaus vaikka näyttääkin monimutkaiselle. Viime kerralla kassista löytyi aivan ihana mekko ja tämä mekko on nyt kaapissani ihan käyttöä varten, siitä ei tuunata yhtään mitään, ei ainakaan vielä. Tämä olisi tarkoitus joskus kuvata kazimierzissa. Vislajoen rannalla, muurin päällä istuen, ehkä piankin... Niin ihana mekko, ei sitä raaski leikellä.


Mitä sitten raaskin leikellä? Pari isoa pikee paitaa muuttui halter-neck mekoksi. Merihenkinen tyyli ei lähde koskaan muodista ja eri aikakausia voi hyvin sekoitella tähänkin tyyliin. Oma asuni on nyt yksivärinen mutta helposti yhdisteltävissä muuhun merihenkisiin vaatteisiin jos haluaa. ja tosiaan tähän tulee ohjeet myöhemmin, tulevaisuudessa.Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommenttia ihan estottomasti vain!