tiistai 6. syyskuuta 2016

Jämälangoista laukkuja


En ole koskaan ollut mikään laukku ihminen mutta valitettavasti laukkuja on alkanut tulla jos jonkinmoisia ja moneen lähtöön. On iskenyt jonkin asteinen laukkuhulluus. Mieluiten tosin kirppislaukkuja tai itse väsättyjä kuin uutena loistavia härpäkkeitä. Ne kun kaikki ovat samanlaisia joka paikassa. isologolliset laukut saa aina jäädä kauppaan, oli ne sitten mistä tahansa hankittu, en tykkää niistä. Mutta kaikesta huolimatta, vaikka näitä laukkuja minulla on vinot pinot niin samanlaiseksi hullutukseksi niistä ei ole kuin kengistä. 

Lankakasojen vähentäminen käy näppärästi juuri tässä hommassa kun laittaa monta lankaayhteen ja neuloo paksuilla puikoilla laukun. Yksi ohje ja monta eri kokoista ja näköistä laukkua tulee. kiinnitykseen voi käyttää monenlaista kiinnitintä tai vanhojen risojen laukkujen solkia sun muita. Kaikkea kannattaa kokeilla ja yhdistää. Nämä ovat minun suosikkejani, ja jälleen näistä innostuin. pakko tehdä syksyksi uusi erilainen laukku, kunhan muista hommista pääsen eroon.

Harmaan laukun ohje


Punainen laukku

Musta laukku

Kierrätyspussukka

Ja erilaisia lankakerän pätkiä löytyy kierrätyskeskuksesta paljon. Voi niistä suunnitella hyvät yhdistelmät jos ei omasta takaa kaikenlaisia jämälankoja ole. Laukku on helppo ja nopea tehdä ja muut osat saa helposti vanhoista vaatteista. Ja kaikki laukut tehdään samalla ohjeella kuin tuo harmaa pikku laukku, lisäät vain silmukoita ja kerroksia. Vuoreksi käy pala lakanaa.

Ihanaa päivää kaikille

-Nelli-

6 kommenttia:

Kommenttia ihan estottomasti vain!