maanantai 19. syyskuuta 2016

Instagram Round Up

Uusi viikko alkoi jälleen. Viikonloppu meni parveketta laittaen, siivoten, ommellen ja neuloen. Alkaa näyttää sille, että saan taas jotakin aikaseksi, enkä vain ole ja röhnötä. Täytyy tosin todeta, että on aika surullinen fiilis kun me ei enää oikein viihdytä partsilla kun pitää olla turkki päällä ja talvisaappaat jalassa, että pystyy istumaan ja syömään siellä, niin laitettiin kalusteet odottamaan ensi kevättä. Kesän loppu siis...pyhyy... En ole todellakaan talvi-ihminen vaan mitä lämpimämpi kesä sen parempi minulle. Mutta tämän siisvousvimman kanssa on käynyt niin, että asunto näyttää taas ihan erilaiselta. Ainoa ongelma on mun työpiste, joka on olohuoneessa ja aina kuin räjähdyksen jäljiltä. Mutta ehkä mä saan siihenkin vielä jotain tolkkua.
Nupun pesä päätettiin ottaa talveksi sisätiloihin, jotta tyttö saa nautiskella talvellakin oman pehmeän sängyn lämmöstä. Tosin sänky on partsin oven lähellä, sillä tytöllä on aina niin kuuma, että viihtyy pikkuisen vetoisassa paikassa.Minulla on instagramissa useasti tapana esitellä kirppistyyliä- ja löytöjäni. Vaatekaappini onkin muokkautunut aika hyvin itsetehtyihin ja kirppisvaatteisiin, uutena ostettuja vaatteita on enää hyvin vähän. Useimmat farkkuni on ostettu uutena aikaa sitten mutta koska käytän paljon farkkuja niin en niitä ole laittanut eteenpäin ollenkaan. Näissä kuvissa on sekoitettuna itse tehtyä ja kirppistavaraa. Nappasin Instasta muutamat kuvat esimerkiksi. Tosin ensimmäiset kuvat eivät Instaan ole päätyneet muuten kuin kenkien osalta.

Toppi ja neuletakki: Itse ommeltuja
Laukku: Stadium
Huivi ja kengät: Kierrätyskeskus
Farkut: Tyttären vanhat


Tunika, neuletakki, laukku sekä nilkkurit: Kierrätyskeskuksen ilmaisosasto
Farkut: Tyttären vanhat
Kännykän suojakotelo: Saatu

Tein jokin aika sitten aika kivan ilmaisosastolöydön Nihtisillain tavaratalosta. Viel pientä huoltoa ja sitten käyttöön. Saapikkaat olivat huonosti huolletut, oli vesijälkeä yms. olen nyt putsannut ja harjannut ne ja vielä suoja-aine päälle niin ovat kuin uudet. Sitä vaan ihmettelen, että miten helposti ihmiset laittaa pois kenkänsä tai eivät ymmärrä huoltaa niitä, antaa niille pitkä elämä huoltamalla.

Tässä kun on siivonnut ja siivonnut, laittanut taas ison määrän vaatteita Hopeen niin satuin eilen löytämään vaatehuoneesta alimmaisesta kenkälaatikosta ylipolven saapikkaat, jotka olen kokaan unohtanut olevan olemassa. En tiedä mitä varten ne aikanaan tallinnasta ostin mutta ne nyt löysin. Kyselin eilen kovasti Instassa, että voikos noita enää käyttää ja nyt mietin sopiiko ne vaatteideni kanssa ollenkaan. Totesin myös, että jos parin vuoden takaiset saapikkaat unohtaa niin kenkiä on ihan liikaa...Vai mitä tuumaatte?


Neulemekko valmistuu hitaasti mutta varmasti, ehkä pian pääsette näkemään, että millainen mekko on. Toinenkin mekko on tulossa mutta siitä myöhemmin lisää.

Nuppu ja Söpö ovat vain nukkuneet koko viikonlopun. Kuvassa näkyy hiukan myös neulepeittoa, jonka mies minulle osti viikolla. On muuten aivan ihana.

Hävikkiruokavinkki

Kaapista löytyi sienirisoton jämät sekä aamiaiselta jäänyt munakas ja kasvikset. yhdistin kaikki keskenään ja laitoin joukkoon hiukan mausteita ja tuoreita yrttejä. Laitoin annosvuokiin ja uuniin. Tuli oikein hyvää ja mitään ei joutunut heittämään roskiin. Kahdelle henkilölle vatsat täyteen.

Niin syksyisiä värejä näkyy jo

Ihanaa alkanutta viikkoa kaikille

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Sulla on aina niin hyviä ideoita hävikkiruokaan liittyen! Oon itse melko mielikuvitukseton kokkaaja joten tästä toivon aina vain lisää vinkkejä. Ihana et niitä löytyy just sulta! Kivaa viikonalkua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut nyt aika laiska kuvaamaan ruokia mutta otan kopin tästä ja koitan taas kun hetki koittaa niin laittaa jonkin vinkin taas tänne.

   Poista
 2. En tiennytkään että olet Instassa,eli aloin heti seuraamaan:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika vähän siitä missään puhelen. Se on kuitenkin enemmän henkilökohtaisempaa mitä blogi.

   Poista
 3. Pitäisikin penkoa tuo oma vaatekaappini. Olen muutaman viikon ajan vienyt kirpparille lasten vaatteita (jee, vihdoinkin alkaa näyttää kaapit järkevältä, kunnes taas venähtävät pituutta...), mutta nuo aikuisten vaatteet ei tahdo mennä siellä vaikka mitä tekisi. :( Ihmeellistä, koska itse ostan paljon kirpparilta, paitoja varsinkin kun ei tarvii niin paljoa sovitella kuin vaikka housuja. Tein nimittäin saman havainnon juuri äsken, suurin osa (käytössä olevista) on kirpparilta! Tuohon vaatteiden tuunaukseen (siis itselle) en ole vielä jostain syystä ryhtynyt kun aina on jotain muuta kiireellisempää ommeltavaa, mutta ajatuksia on kyllä. :)

  Hyvää tähteiden hyötykäyttöä, kuulostaa herkulliselta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jotenkin tulee niin mahtava fiilis siitä, että niitä kierrätettyjä vaatteita löytyy enemmissä määrin kaapista. On myös paljon helpompaa toteuttaa omaa tyyliään kun ei ole niitä kaupasta uutena ostettuja vaatteita nurkissa. Luovempaa ja jännempää ja vähemmän vakavaa :)

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!