lauantai 24. syyskuuta 2016

Helppo tunika


Helpot ja nopeat tuunaukset jatkuu, nimittäin nämä minun vaatteiden yhdistämiset toisiinsa on useasti erittäin helppoja ja nopeita toteuttaa. Tällä kertaa tuunattavaksi joutui vanha toppi ja mieten flanellipaita. Olen todennut, että tällaiset vaatteet ovat aivan loistavia töissä. Lasten kanssa kun on niin tarvitsee päälleen aina mieluummin jotakin rentoa ja joustavaa, tämä tunika on juuri sitä. Kaiken lisäksi tunika on hauska.

Miehen flanellipaidan leikkelin kainaloiden alta ja otin myös hihat sivusaumojen jatkoksi. Näin sain helmasta leveämmän mutta se ei ole pakollista. Hihoista voi halutessaan tehdä muuta jos ei halua leveämpää helmaa. Hihat kannattaa ommella sivusaumaan niin päin, että levein kohta on helmassa.
Helmaan voi ommella myös pitsiä tai jotain muuta koristenauhaa. Ompele tämän jälkeen rypytyslanka paikalleen. Leikkaa topin helma hieman vyötärön yläpuolelta ja asettele flanelliosa helman paikalle, ompele kiinni. Valmis käyttöön.


Ihan kiusaksi kuvapläjäys kun koirat ovat taas kuvien keskellä, eikä se mitä piti kuvata...Ei oo helppoo

Materiaalit Kierrätyskeskus, ilmaisosasto

Oikein mukavaa lauantaita kaikille

-Nelli-

6 kommenttia:

 1. Ihanat koirat ja kiva tunika! Sinulla noita ideoita piisaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ideoita olisi mutta aikaa ei enää niinkään...

   Poista
 2. Kiva idea. Minullakin kaapissa muutama liian lyhyt toppi, joiden kohdalla olen miettinyt mitähän niille tekisi. Ideasi sopii niin tosi hyvin. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oleppa hyvä. Omasta kaapista kyllä löytyy vaikka mitä tuunattavaa aina...

   Poista
 3. Tulipa taas kiva vaate tuosta yhdistelystä:) Ja sun koirat ovat niin suloisia:)

  VastaaPoista

Kommenttia ihan estottomasti vain!