sunnuntai 11. syyskuuta 2016

Hävikkiruoka vinkkiVälillä meillä ei tuota salaattia oikein kenellekkään mene ruuan kanssa ja sitä saattaa jäädä pyörimään jääkaappiin. Salaatista saa helposti ja nopeasti aikas hyviä lounassalaatteja kun käyttää kaappien tähteitä. Meidän salaattiin tuli leivän palasia sekä jokiravunpyrstöjä. Luovuus on valttia tässä hommassa ja salaattiin voi laittaa vaikka mitä muutakin kuten kanan jämät tai kalaa, myös kananmunat vesiotusten kanssa toimii. Siemenet ja pähkinät antavat myös vähän tujumman salaatin. Jaksaa sen voimalla pyöräillä taas Vantaanjokea ristiin rastiin.


Meillä jäi tästäkin huolimatta salaattia vähän jäljelle ja kaapissa oli palanen patonkia, joka oli alkanut kovettua. Joten salaattiin sekoitettiin vähän turkkilaista jugurttia ja mausteita maun mukaan ja tämä herkku leviteltiin patonginpalasten päälle. Toimii ja salaatista ei jäänyt mitään jäljelle.
Meillä ei muutenkaan tehdä isoja annoksia mutta siltikin välillä pitää hyödyntää mielikuvitusta myös keittiön puolella ja hyvää tulee.
Paljasta omat vinkkisi kommenttiboxissa!

Toinen vinkki

Jos olen Instagramissa, niin hastageilla löytyy aika paljon herkullisia ideoita hävikkiruokiin. 


                                      #hävikkiviikko #hävikkiruoka#tähteet #vinkki


             Herkullista sunnuntaita kaikille!

                                                               -Nelli-

2 kommenttia:

  1. Herkullinen salaatti.Multa menee tosi vähän hävikkiä,mutta voisi paremman suunnitelun kanssa mennä vieläkin vähemmän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meilläkin on vielä paljon opittavaa tällä saralla mutta nykyään en heitä edes juuresten keitinvettä pois vaan käytän sen muuhun.

      Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!