Translate

torstai 4. elokuuta 2016

Visby

Yksi päivä on liian lyhyt aika kauniin Gotlannin kiertämiseen, yksi päivä ei riittänyt edes Visbyyn tutustumiseen. Mutta meidän porukka on vähän sellainen, että halutaan aina mahdollisimman paljon irti paikoista joissa käydään ja nyt jäi jotenkin vaillinaiseksi koko käynti. Kertoo myös siitä, että pitää mennä takaisin ja pidemmäksi aikaa. Nähtävää on niin paljon ja paikkoja joissa käydä on lukuisia. Eli tällä kertaa vain vähän tunnusteltiin.Hauska puuvillamekko on ommeltu Burda 4/99 kaavalla. Mekko on tehty jo aikaisemmin mutta nyt ehdin vihdoin laittaa sen myös päälleni. Valitettavasti mekosta ei enempää kuvia tällä kertaa heru.
Neuletakki on Kierrätyskeskuksen ilmaisosatolta, laukku ostettu nihtisillan tavaratalosta.

Mukavaa päivää

-Nelli-

4 kommenttia:

 1. Onpa kaunista Visbyssä,en ole koskaan ollut siellä,.Sinulla on kauniit lapset,mutta ei ihme kun äitikin on kaunis:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa kyllä käydä. Olin positiivisesti yllättynyt miten kaunista siellä oli. Toki valtava määrä turisteja mutta ei sen tarvitse antaa vaivata.

   Poista
 2. Totta puhut. Menkää ihmeessä toisenkin kerran ja pitemmäksi aikaa. Olen suunnattomasti ihastunut Visbyhyn ja Gotlantiin.Juuri tuollainen Visby oli, aurinkoinen, pittoreskien kujien varrella kukkivat ruusut. Ensin kävin kerran pari päivää, kiersin autolla Gotlantia ja sitten tuli ikävä poiketa toisenkin kerran edes lyhyesti yöksi ja päiväksi Visbyssä. Visby sopii hyvin minun reitilleni Saksasta Suomeen tai päin vastoin. Malmösta tai Helsingborgista ajetaan E 4:ää Växjöhön asti, siitä 1 1/2 tuntia Oskarshamniin ja lautalla Visbyhyn. Visbyssä/Gotlannissa voi viettää niin monta päivää kuin huvittaa ja sieltä pääsee lautalla Nynäshamniin, mistä alle tunnissa Tukholmaan, sieltä josta edelleen Turkuun tai Helsinkiin. Matkan voi tehdä toisinkin päin tai jatkaa rantaa pitkin Ystadiin, Malmöhön, Köpenhaminaan jne. Rannikko on hyvin kaunista. Ystad on myös viehättävä ja sieltä pääsee reilussa tunnissa ihastuttavalle Bornholmin saarelle. Yöpymismahdollisuuksia on kaikille kukkaroille sopivia hotelleista hyvin varustettuihin Campingalueisiin. Kannattaa ehdottomasti käydä. Onnistuin saamaan lautoilta autopaikan spontaanisti satamasta ilman ennakkovarausta.Spontaaneilla matkoillani minulla on aina pieni teltta mukanani siltä varalta, että en saa mökin kattoa pääni päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiitos tästä vinkkilistasta :) Saa hyvin jo suunniteltua seuraavaa reissua kun saa hyvät vinkit.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!