keskiviikko 24. elokuuta 2016

Virkkaa puput lämmittämään varpaita


Tässä muutama ilta sitten selailin lehtiäni ja löysin aivan ihastuttavat puputossuset Suuri käsityö 3/2016 lehdestä. Ohje oli hauska ja vaikka tuo koukku ei oikein pysy käsissäni niin päätin kokeilla ja vähän muokkaillen. Lopputulos on sitten jotakin ihan muuta mitä alkuperäinen. Sopivaa lankaakin löytyi jämälankakorista ja ei kun hommiin. Valitettavasti tuo virkkaaminen ei ole vahvin lajini, joten ohje ei vain suostunut avautumaan minulle. Johtuen ihan siitä, että en ymmärrä miten ne ohjeet saa sovellettua koukun kanssa oikean näköiseksi. Tein sitten lopulta oman mutun mukaan ja tossusista tuli aika samanlaiset kuin alkuperäisetkin mutta sitten tulikin vähän omaa joukkoon.Minulle ei riittänyt tossukoihin pelkät silmät ja pupun söpö nenä vaan halusin siihen jotain Nellimäistä ja silloin se asia tuli mieleen...porkkana! Se puuttui tästä ja porkkana saadaan hyvin sopimaan tossukoihin niin, että laitetaan nilkkaremmi. Näillähän siis mennään


Näillähän kipittelee mielellään pitkin kotia, vai mitä?

Ihanaa päivää kaikille!

-Nelli-

10 kommenttia:

 1. Todella suloiset! Nyt melkein tekisi mieli kaivella virkkuukoukut esiin (olin aikoinaan todella hyväkin näissä hommissa mutta innostus laantui ja ompelu vei voiton. En edes muista millon oon viimeks virkannu)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuollaisiin töppösiin ei mene pitkään kun ne tekee. Ei muuta kuin virkkailemaan 😊

   Poista
 2. No minä sanoisin että jos osaa kuvan perusteella itse soveltaa, niin silloin nimenomaan osaa virkata eikä vain lukea ohjeita ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mutta vahingossa voi onnistua saamaan asiasta sellainen mitä kuvassa.

   Poista
 3. On muuten söpöt tossut:) Nuo olisi kesäaikaan mukavat varpaanlämmittimet kylmillä lattioilla. Ja voihan noista tehdä talvisemmankin version halutessaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta ja pohjaan voi kiinnittää myös nahan palat niin ei luisu.

   Poista

Kommenttia ihan estottomasti vain!